Col-warmte!!!!!!!!!!!!!!


2 keer bijna dezelfde…

Eentje in paars, baby-merino, dubbele draad, ribbelsteek… Groot en stretchy en warm!!!!
En eentje in electric lime, voor wie durft!!!! (manlief koos deze kleur voor mij… ik heb anders een sobere rustige man 🙂 maar hij wou mij even uit de band laten springen geloof ik… toen ik deze als test maakte…) Ook weer baby-merino, dubbele draad, ribbelsteek, nog groter en langer dan de paarse…
Heerlijk…
Zacht…
Warm…
Sober of knal…
Prettig weekend allemaal!

Col-warmte!!!!!!!!!!!!!!


2 keer bijna dezelfde…

Eentje in paars, baby-merino, dubbele draad, ribbelsteek… Groot en stretchy en warm!!!!
En eentje in electric lime, voor wie durft!!!! (manlief koos deze kleur voor mij… ik heb anders een sobere rustige man 🙂 maar hij wou mij even uit de band laten springen geloof ik… toen ik deze als test maakte…) Ook weer baby-merino, dubbele draad, ribbelsteek, nog groter en langer dan de paarse…
Heerlijk…
Zacht…
Warm…
Sober of knal…
Prettig weekend allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *