DWZI : tijgers en jaguars!!!


Kijk maar!!!! (deze wou hij al maaaaaaanden, maar ik heb lang gezocht naar een geschikt stofje… uiteindelijk werd het fleece, lekker speel-en winterproof… Vic blij, ik blij, de man ontzet, haha, tot wanhoop gedreven, toen hij hoorde dat het kereltje ermee naar school mocht van mij : haha!!!!)

DWZI is een initiatief van Daan en Roos.
De lijst van de andere deelnemers vind je hier.

DWZI : tijgers en jaguars!!!


Kijk maar!!!! (deze wou hij al maaaaaaanden, maar ik heb lang gezocht naar een geschikt stofje… uiteindelijk werd het fleece, lekker speel-en winterproof… Vic blij, ik blij, de man ontzet, haha, tot wanhoop gedreven, toen hij hoorde dat het kereltje ermee naar school mocht van mij : haha!!!!)

DWZI is een initiatief van Daan en Roos.
De lijst van de andere deelnemers vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *