Stoere kleutercol !!!

Het wordt alweer sjaal-weer.

En toen dacht ik aan vorig jaar : over de grond slepende sjaals, in de plassen hangende sjaals, ne sjaal die ergens rond ons kind hing, schots en scheef, … kortom, lollig was dat niet.
Dus ik dacht : dat moet beter dit jaar.
Ook in het kader van ‘kind-zelfredzaamheid’. (heel belangrijk vind ik dat, thuis, maar vooral op school : makkelijke spullen, de kleuterjuffen hebben het al druk genoeg, dus een kind dat zelf zijn broek kan optrekken (hier dus nooit broeken met knopen enzo), zelf zijn schoenen kan aan-en uitdoen is een must! Dus dit jaar ook de zelf-doen-sjaal-cl)
Mister koos zijn eigen kleuren, ah ja, want hij mocht testpersoon zijn, en de ‘stoere kleutercol’ is een feit!!!
In superzachte merinowol, en machinewasbaar!! (en nu ga ik wat meisjesachtige exemplaren fabriceren denk ik)

Stoere kleutercol !!!

Het wordt alweer sjaal-weer.

En toen dacht ik aan vorig jaar : over de grond slepende sjaals, in de plassen hangende sjaals, ne sjaal die ergens rond ons kind hing, schots en scheef, … kortom, lollig was dat niet.
Dus ik dacht : dat moet beter dit jaar.
Ook in het kader van ‘kind-zelfredzaamheid’. (heel belangrijk vind ik dat, thuis, maar vooral op school : makkelijke spullen, de kleuterjuffen hebben het al druk genoeg, dus een kind dat zelf zijn broek kan optrekken (hier dus nooit broeken met knopen enzo), zelf zijn schoenen kan aan-en uitdoen is een must! Dus dit jaar ook de zelf-doen-sjaal-cl)
Mister koos zijn eigen kleuren, ah ja, want hij mocht testpersoon zijn, en de ‘stoere kleutercol’ is een feit!!!
In superzachte merinowol, en machinewasbaar!! (en nu ga ik wat meisjesachtige exemplaren fabriceren denk ik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *