DWZI : Vic de draak!!!!!!!!!!!!! (en Arno de fotograaf)


Ik ruilde met Bloem, heerlijk!!!!!!

Zij maakte voor Vic een drakentrui, en voor ons allemaal een prachtige vlaggenslinger.
Onze ruilkadootjes gingen op de post, en na veel omzwervingen (waarbij Bloem en ik echt wel ongerust werden op de duur) belandde alles in onze brievenbus.
Kijk maar!!!!!!!!!!!!!!
Vic is dolblij, een echte stoere draak!!!!!!!!!!!!!!! (met een blijkbaar erg groot hoofd, net zoals iedereen in onze familie, dus ik moest draakje even opereren, wat me toch serieus wat bibbers gaf, want in zo’n mooi gemaakt stuk de schaar zetten, daar werd ik behoorlijk zenuwachtig van. Uiteindelijk toch met vastberadenheid de schaar gepakt, stukje ingeknipt en met diezelfde vastberadenheid en een knalrood katoentje in dezelfde kleur als de trui het knipje mooi om geborduurd… gelukt!!!!)
Dank je wel Bloem!!!!!!!!!!!! O ja, de slinger heb ik nog niet uitgehangen, dat komt binnenkort met de feesten, ik hoop dat ik je foto even mocht ‘lenen’, zoniet, haal ik hem zeker weg.
Foto’s gemaakt door Arno – fotograaf in spé!!!!!
DWZI is een initiatief van Daan en Roos.
Ik wens iedereen een prettig weekend!!! (al is het mijne niet zo goed begonnen met een mega pc crash deze ochtend, gelukkig heeft Arno een laptop die ik weleens kan gebruiken. Helaas ben ik nu dus wel even zoet met het recupereren van allerlei werk-en privé-gegevens… grrrrrr….)
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

DWZI : Vic de draak!!!!!!!!!!!!! (en Arno de fotograaf)


Ik ruilde met Bloem, heerlijk!!!!!!

Zij maakte voor Vic een drakentrui, en voor ons allemaal een prachtige vlaggenslinger.
Onze ruilkadootjes gingen op de post, en na veel omzwervingen (waarbij Bloem en ik echt wel ongerust werden op de duur) belandde alles in onze brievenbus.
Kijk maar!!!!!!!!!!!!!!
Vic is dolblij, een echte stoere draak!!!!!!!!!!!!!!! (met een blijkbaar erg groot hoofd, net zoals iedereen in onze familie, dus ik moest draakje even opereren, wat me toch serieus wat bibbers gaf, want in zo’n mooi gemaakt stuk de schaar zetten, daar werd ik behoorlijk zenuwachtig van. Uiteindelijk toch met vastberadenheid de schaar gepakt, stukje ingeknipt en met diezelfde vastberadenheid en een knalrood katoentje in dezelfde kleur als de trui het knipje mooi om geborduurd… gelukt!!!!)
Dank je wel Bloem!!!!!!!!!!!! O ja, de slinger heb ik nog niet uitgehangen, dat komt binnenkort met de feesten, ik hoop dat ik je foto even mocht ‘lenen’, zoniet, haal ik hem zeker weg.
Foto’s gemaakt door Arno – fotograaf in spé!!!!!
DWZI is een initiatief van Daan en Roos.
Ik wens iedereen een prettig weekend!!! (al is het mijne niet zo goed begonnen met een mega pc crash deze ochtend, gelukkig heeft Arno een laptop die ik weleens kan gebruiken. Helaas ben ik nu dus wel even zoet met het recupereren van allerlei werk-en privé-gegevens… grrrrrr….)
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *