Sjakosken met een bloemeke
Een tasje, in royal blauw, gehaakt met Rico Filz&Fun, gevilt in de wasmachine, een heel oud bling-bling-knoopje erop, een gevilt bloempje erbij, en klaar is dat sjakosken….

(en nu ben ik zenuwachtig, en ga ik verder nadenken, want ik ga morgen op school de Sint-seizoenstafel in de kleutergang versieren, en ik ben dat niet gewend, helemaal niet, dus dit wordt de eerste keer, zo’n grote seizoenstafel….Spannend dus )

Sjakosken met een bloemeke
Een tasje, in royal blauw, gehaakt met Rico Filz&Fun, gevilt in de wasmachine, een heel oud bling-bling-knoopje erop, een gevilt bloempje erbij, en klaar is dat sjakosken….

(en nu ben ik zenuwachtig, en ga ik verder nadenken, want ik ga morgen op school de Sint-seizoenstafel in de kleutergang versieren, en ik ben dat niet gewend, helemaal niet, dus dit wordt de eerste keer, zo’n grote seizoenstafel….Spannend dus )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *