Ridderkroon voor Vic

De Sint kwam, en Vic kreeg riddertjes van Grimm’s, en paardjes, een een wagen, en Indiaantjes, en een bootje, en … Heerlijk speelgoed, dat ik eigenlijk ook bijna voor mezelf kocht : )

Grote broer kreeg ook prachtige dingen, boeken, en een nieuwe bureaustoel, …
Kortom, de Sint was genereus !!!
Een paar weken geleden stond ik op een beurs, en daar kocht ik bij een heel leuk standje een ridderkostuum voor Vic, o zo mooi!!!! (ik was al zolang van plan dat voor hem te maken, maar tijd tijd tijd, en dit was echt mooi!!!)
Een bijhorende kroon maakte ik wel zelf, compleet met de nodige glitters waar kleuters zo dol op zijn. (let vooral op de mega-glitter-steen in het midden!!! gerecycleerd van een oude broche gevonden op een rommelmarkt)
De kroon zelf is gemaakt uit dubbel wolvilt, met de hand afgewerkt met festonsteek. Ik maakte ze aanpasbaar in grootte, met velcro. (zodat ze een paar jaar meekan)
Prettig Sinterklaasweekend voor iedereen!!!

Ridderkroon voor Vic

De Sint kwam, en Vic kreeg riddertjes van Grimm’s, en paardjes, een een wagen, en Indiaantjes, en een bootje, en … Heerlijk speelgoed, dat ik eigenlijk ook bijna voor mezelf kocht : )

Grote broer kreeg ook prachtige dingen, boeken, en een nieuwe bureaustoel, …
Kortom, de Sint was genereus !!!
Een paar weken geleden stond ik op een beurs, en daar kocht ik bij een heel leuk standje een ridderkostuum voor Vic, o zo mooi!!!! (ik was al zolang van plan dat voor hem te maken, maar tijd tijd tijd, en dit was echt mooi!!!)
Een bijhorende kroon maakte ik wel zelf, compleet met de nodige glitters waar kleuters zo dol op zijn. (let vooral op de mega-glitter-steen in het midden!!! gerecycleerd van een oude broche gevonden op een rommelmarkt)
De kroon zelf is gemaakt uit dubbel wolvilt, met de hand afgewerkt met festonsteek. Ik maakte ze aanpasbaar in grootte, met velcro. (zodat ze een paar jaar meekan)
Prettig Sinterklaasweekend voor iedereen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *