Superzachte rufflekes-sjaal

Een experimentje, ik probeer mijn garenstash te de-stocken (of hoe heet dat : als ge graag nieuwe wol wilt kopen, en dat dan ook doet…. ja, ik weet het  : wolverslaafd, wie, ik?????? en het huis ligt nog vol met privé-stash naast de winkel-stash…, dan gaat ge uit ‘schuldgevoel’ en ‘een soort van ahum verantwoordelijkheidsgevoel’ iets maken met garen-in-stock….)

Vandaar dus : ik combineerde een jeansblauwe mohair met een sokkengarentje in allerlei tinten, en dat resulteerde in een superzachte mooie kleurencombinatie die me doet denken aan ‘vrolijk water’.

Een heeeeeeeel lange sjaal, met ruffles, om lekker lang te dragen, of om een paar keer rond je hals te doen, of om helemaal rond je te wikkelen, helemaal zoals je zelf wil.

Ik wens iedereen alvast een heerlijk Kerstfeest de komende dagen, met veel genieten, veel zachtheid en alle geluk!!!

Superzachte rufflekes-sjaal

Een experimentje, ik probeer mijn garenstash te de-stocken (of hoe heet dat : als ge graag nieuwe wol wilt kopen, en dat dan ook doet…. ja, ik weet het  : wolverslaafd, wie, ik?????? en het huis ligt nog vol met privé-stash naast de winkel-stash…, dan gaat ge uit ‘schuldgevoel’ en ‘een soort van ahum verantwoordelijkheidsgevoel’ iets maken met garen-in-stock….)

Vandaar dus : ik combineerde een jeansblauwe mohair met een sokkengarentje in allerlei tinten, en dat resulteerde in een superzachte mooie kleurencombinatie die me doet denken aan ‘vrolijk water’.

Een heeeeeeeel lange sjaal, met ruffles, om lekker lang te dragen, of om een paar keer rond je hals te doen, of om helemaal rond je te wikkelen, helemaal zoals je zelf wil.

Ik wens iedereen alvast een heerlijk Kerstfeest de komende dagen, met veel genieten, veel zachtheid en alle geluk!!!

Dit bericht is gepost in sjaal. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *