Winterse shrug : little opposite waves en groot spannend nieuws!!!


Een nieuw ontwerpje : een winterse shrug, ik noem hem ‘little opposite waves’, omdat de golfjes tegen elkaar opbotsen, en in tegengestelde richtingen gaan, om dan weer samen te komen in een dicht en lekker warm en toch luchtig haakwerk.

Omdat het leven nu eenmaal niks is zonder tegenstellingen… (zei een van mijn favoriete schrijvers : Kahlil Gibran, geen vreugde zonder smart en verdriet soms…)
En haakwerken zijn vaak ‘inzichtelijke werken’ voor mij, merk ik dan…
Patroontje is zo goed als klaar en komt in de shop.
Verder heb ik groot en blij en spannend nieuws : op het einde van de zomer
nam ik deel aan een ontwerpwedstrijd van ‘101 crochet one skein wonders’ van Storey Publishing.
En ik kreeg vrijdag bericht van hen : mijn ontwerp is geselecteerd en wordt in de volgende editie van het boek binnenkort opgenomen!!!! Ik heb hier staan springen als een klein kind en staan gillen van blijdschap : ‘ik heb gewonnen’ 🙂
Omdat ik pas heel laat van de wedstrijd hoorde, had ik geen tijd meer om nog nieuwe ontwerpen te maken, dus ik stuurde mijn pixie-mutsje met kwastje in, en dat werd dus geselecteerd!!!
Blijkbaar is de wedstrijd jaarlijks, dus ik ben van plan om volgend jaar weer deel te nemen. (als ik info krijg over de volgende editie, zet ik die zeker hier)
En tuurlijk ga ik dit blije nieuws spoedig vieren hier met een leuke give-away!!!

Winterse shrug : little opposite waves en groot spannend nieuws!!!


Een nieuw ontwerpje : een winterse shrug, ik noem hem ‘little opposite waves’, omdat de golfjes tegen elkaar opbotsen, en in tegengestelde richtingen gaan, om dan weer samen te komen in een dicht en lekker warm en toch luchtig haakwerk.

Omdat het leven nu eenmaal niks is zonder tegenstellingen… (zei een van mijn favoriete schrijvers : Kahlil Gibran, geen vreugde zonder smart en verdriet soms…)
En haakwerken zijn vaak ‘inzichtelijke werken’ voor mij, merk ik dan…
Patroontje is zo goed als klaar en komt in de shop.
Verder heb ik groot en blij en spannend nieuws : op het einde van de zomer
nam ik deel aan een ontwerpwedstrijd van ‘101 crochet one skein wonders’ van Storey Publishing.
En ik kreeg vrijdag bericht van hen : mijn ontwerp is geselecteerd en wordt in de volgende editie van het boek binnenkort opgenomen!!!! Ik heb hier staan springen als een klein kind en staan gillen van blijdschap : ‘ik heb gewonnen’ 🙂
Omdat ik pas heel laat van de wedstrijd hoorde, had ik geen tijd meer om nog nieuwe ontwerpen te maken, dus ik stuurde mijn pixie-mutsje met kwastje in, en dat werd dus geselecteerd!!!
Blijkbaar is de wedstrijd jaarlijks, dus ik ben van plan om volgend jaar weer deel te nemen. (als ik info krijg over de volgende editie, zet ik die zeker hier)
En tuurlijk ga ik dit blije nieuws spoedig vieren hier met een leuke give-away!!!
Dit bericht is gepost in shrug. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *