Col voor Nette

Nette is een heel speciaal klein meisje…

Ik ken Nette’s mama van school, ze is een handwerkwonder zeg maar, maakt de mooie poppetjes voor op de seizoenstafel, en is de drijvende kracht achter de handweravondjes op school. Op deze avonden maken we samen met andere mama’s nieuwe figuren, poppen en versieringen voor de seizoenstafels van de lagere school.

Nette is net begonnen in de peuterklas. En omdat kleine meisjes graag praktische spullen willen, maakte ik voor haar een leuke kindvriendelijke wintercol. (bijpassend bij haar mutsje…)

Als ik vanmiddag Vicje ophaal, krijgt Nette haar kadootje!!! (ik haakte de col volgens dit patroon : col. Ik gebruikte alleen andere wol en een ander stekenaantal)

Col voor Nette

Nette is een heel speciaal klein meisje…

Ik ken Nette’s mama van school, ze is een handwerkwonder zeg maar, maakt de mooie poppetjes voor op de seizoenstafel, en is de drijvende kracht achter de handweravondjes op school. Op deze avonden maken we samen met andere mama’s nieuwe figuren, poppen en versieringen voor de seizoenstafels van de lagere school.

Nette is net begonnen in de peuterklas. En omdat kleine meisjes graag praktische spullen willen, maakte ik voor haar een leuke kindvriendelijke wintercol. (bijpassend bij haar mutsje…)

Als ik vanmiddag Vicje ophaal, krijgt Nette haar kadootje!!! (ik haakte de col volgens dit patroon : col. Ik gebruikte alleen andere wol en een ander stekenaantal)

Dit bericht is gepost in col. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *