Give-away : wolletjes, …

De drukte dit weekend stak er een stokje voor,maar nu is het eindelijk zover :

de GIVE-AWAY voor de opening van de nieuwe shop!!!

Ik geef weg 2 pakketjes garen weg, samen met een haaknaaldje en een haakpatroon.

Kijk maar waaruit je kan kiezen :

1. een pakket van 12 bollen Creative Cotton in kleuren naar keuze!!! (eerstdaags komen er ook een aantal nieuwe kleuren in het assortiment) + een haaknaald naar keuze + een haakpatroon naar keuze!!! Dit is een 100 % katoenen garen, 85 meter per bolletje van 50 gram, haaknaald 4-5 mm. (meer info over het garen vind je in de shop)

OF

2. een pakket van 8 bollen Essentials Cotton in kleuren naar keuze!!! Dit garen is nieuw in de collectie, in ongelofelijk veel kleuren beschikbaar en supermooi. Haaknaald 3-4 mm en een lange looplengte per bolletje!!! + een haaknaald naar keuze + een haakpatroon naar keuze!!! (meer info over het garen in de webwinkel)

De give-away loopt tot 13 februari 20 u.
Gewoon reageren hieronder en even aangeven of je graag pakketje 1 of 2 wil winnen. (wie geen keuze aangeeft, plaats ik zelf bij 1 van beide pakketjes bij het namen trekken)
Volgen mag, linkjes ook, graag zelfs, maar geen verplichting.

Veel succes iedereen!!!!

Give-away : wolletjes, …

De drukte dit weekend stak er een stokje voor,maar nu is het eindelijk zover :

de GIVE-AWAY voor de opening van de nieuwe shop!!!

Ik geef weg 2 pakketjes garen weg, samen met een haaknaaldje en een haakpatroon.

Kijk maar waaruit je kan kiezen :

1. een pakket van 12 bollen Creative Cotton in kleuren naar keuze!!! (eerstdaags komen er ook een aantal nieuwe kleuren in het assortiment) + een haaknaald naar keuze + een haakpatroon naar keuze!!! Dit is een 100 % katoenen garen, 85 meter per bolletje van 50 gram, haaknaald 4-5 mm. (meer info over het garen vind je in de shop)

OF

2. een pakket van 8 bollen Essentials Cotton in kleuren naar keuze!!! Dit garen is nieuw in de collectie, in ongelofelijk veel kleuren beschikbaar en supermooi. Haaknaald 3-4 mm en een lange looplengte per bolletje!!! + een haaknaald naar keuze + een haakpatroon naar keuze!!! (meer info over het garen in de webwinkel)

De give-away loopt tot 13 februari 20 u.
Gewoon reageren hieronder en even aangeven of je graag pakketje 1 of 2 wil winnen. (wie geen keuze aangeeft, plaats ik zelf bij 1 van beide pakketjes bij het namen trekken)
Volgen mag, linkjes ook, graag zelfs, maar geen verplichting.

Veel succes iedereen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *