Gsm-tasje

Ik laat het jaar goed beginnen 🙂

Een voornemen was namelijk om een gsm-tasje te maken voor mijn nieuwe gsm. (dit is geloof ik mijn vierde gsm het afgelopen jaar, dus ik hoop dat deze het lang blijft doen) Respectvol omgaan met spullen en iedereen en alles met zoveel mogelijk liefde behandelen, dat is één van mijn kernzinnen voor het nieuwe jaar.

Dus goed begonnen is half gewonnen.

Tasje met de hand genaaid (met de festonsteek) in zuiver wol-vilt, hier gekocht : bij StudioWoolwork . (echt, wolvilt is zoveel zaliger en zachter om mee te werken en om te gebruiken dan synthetisch vilt)

Drie klaprozen erop, lievelingsbloemen van me, wild en ongerept en vrij 🙂

En de pasvorm is perfect, dat had ik dus goed ingeschat, hoera!!!

Gsm-tasje

Ik laat het jaar goed beginnen 🙂

Een voornemen was namelijk om een gsm-tasje te maken voor mijn nieuwe gsm. (dit is geloof ik mijn vierde gsm het afgelopen jaar, dus ik hoop dat deze het lang blijft doen) Respectvol omgaan met spullen en iedereen en alles met zoveel mogelijk liefde behandelen, dat is één van mijn kernzinnen voor het nieuwe jaar.

Dus goed begonnen is half gewonnen.

Tasje met de hand genaaid (met de festonsteek) in zuiver wol-vilt, hier gekocht : bij StudioWoolwork . (echt, wolvilt is zoveel zaliger en zachter om mee te werken en om te gebruiken dan synthetisch vilt)

Drie klaprozen erop, lievelingsbloemen van me, wild en ongerept en vrij 🙂

En de pasvorm is perfect, dat had ik dus goed ingeschat, hoera!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *