Baby-vest in the snow : new pattern!!!

Ik ontwierp een nieuw patroontje, voor een baby-vestje!! (het patroontje is bijna helemaal klaar!)

In 3 maten : 0-6 maand, 6-12 maand en 1-2 jaar.

De vestjes zijn tweekleurig, dus het ‘jaquard-effect’ vergt een beetje ervaring, maar je kan ze natuurlijk ook in 1 effen kleurtje maken. Gemaakt volgens het ‘top-down’-principe (je haakt ze dus in 1 stuk vanaf de hals naar beneden). Je hebt dan een heerlijk perfect passend vestje zonder naden. Mijn patroon beschrijft lange mouwen, maar je kan ze ook met korte mouwtjes of zelfs mouwloos maken.

Sluitingen met knoopjes, in superzachte baby-merino-wol…(ik haakte met Rico merino dk)

Het kleinste vestje vertrok gelijk als kraamkadootje voor een stoere baby-knul!!! (ik hoorde van de mama dat ze er blij mee waren) Ik vond donkerrood met marineblauw wel een stoere combinatie!

Maatje 6-12 maanden : kleur mint met bruin en de grootste maat werd gemaakt in curry met petrol.

Er ligt hier ondertussen overal sneeuw, dus daar profiteerde ik even van om ‘sneeuwfotootjes’ te maken.

Prettig weekend voor iedereen!!!

Baby-vest in the snow : new pattern!!!

Ik ontwierp een nieuw patroontje, voor een baby-vestje!! (het patroontje is bijna helemaal klaar!)

In 3 maten : 0-6 maand, 6-12 maand en 1-2 jaar.

De vestjes zijn tweekleurig, dus het ‘jaquard-effect’ vergt een beetje ervaring, maar je kan ze natuurlijk ook in 1 effen kleurtje maken. Gemaakt volgens het ‘top-down’-principe (je haakt ze dus in 1 stuk vanaf de hals naar beneden). Je hebt dan een heerlijk perfect passend vestje zonder naden. Mijn patroon beschrijft lange mouwen, maar je kan ze ook met korte mouwtjes of zelfs mouwloos maken.

Sluitingen met knoopjes, in superzachte baby-merino-wol…(ik haakte met Rico merino dk)

Het kleinste vestje vertrok gelijk als kraamkadootje voor een stoere baby-knul!!! (ik hoorde van de mama dat ze er blij mee waren) Ik vond donkerrood met marineblauw wel een stoere combinatie!

Maatje 6-12 maanden : kleur mint met bruin en de grootste maat werd gemaakt in curry met petrol.

Er ligt hier ondertussen overal sneeuw, dus daar profiteerde ik even van om ‘sneeuwfotootjes’ te maken.

Prettig weekend voor iedereen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *