Over vleugels hebben en give-away!!!

Sommige kinderen worden ziek, heel erg ziek. En krijgen een ziekte met het akelige k-woord, kanker dus.

En die kindjes hebben het zwaar, en moeilijk.
Daarom kwam er een prachtig initiatief, van Saskia en Poekie : haar zoontje heeft ook kanker. Zij organiseert een ‘knuffelmaak-actie’, een oproep aan zoveel mogelijk mensen om voor zieke kindjes met kanker (die verpleegd worden in het UZ te Gent) een mooie knuffel te maken.
Een lieve, zachte, stoere, woeste, tedere, kleine, grote, speelse knuffelige knuffel.
Doe jij mee? 
Ik wel. Met deze actie hier : 
Waarom? Omdat een klein gebaar, een knuffel maken waar iets van jezelf in zit, liefde, tijd, energie en kracht, een ander vleugels kan geven. En laat dat nu net zo belangrijk zijn, vleugels hebben.
Vleugels laten je vliegen, overal waar je heen wil gaan, laten alles overstijgen, laten je zweven, en dromen, en stellen je in staat om even los te komen van dagelijkse verdrietige en pijnlijke beslommeringen.
Een vogel heeft vleugels, maar ik denk bij vleugels hebben vooral aan een draak.
Ik ontwierp dan ook een draak : een sterk dier, met enorm veel kracht, groot, stoer, en tegelijk heel zacht, heel confronterend, omdat het vuur in jezelf losmaakt : het vuur om te leven, te dansen, te springen, te zingen en te dromen.(je maakt hem uit wolvilt!)
En ook het vuur om te vechten, heel erg hard te vechten soms, met de allergrootste kracht, om weer beter te worden.
Ik roep dan ook uit met volle drakenkracht  : maak ook een knuffel! Verdere info over waar je knuffel naartoe mag vind je hier : Poekie
Je maakt wat je wil, en je maakt er hoeveel je wil. Iedereen kan dit : je kan naaien, haken of breien.
Wil jij een draak maken? Dan mag je me mailen voor mijn patroon. Je krijgt dit dan gratis, en ik ga er dan ook graag vanuit dat je een draakje maakt voor Saskia en Poekie.
Om deze knuffelactie kracht bij te zetten een extra stimulans : ik koppel hier graag een give-away aan vast : een mooi garenpakket van Rico Creative Cotton. (10 bolletjes + een haaknaald + een patroon)
Wat moet je doen? Een knuffel maken en hieronder antwoorden. Per knuffel die je maakt of gemaakt hebt mag je een bericht hieronder zetten. Uit alle antwoorden (dus uit alle knuffelmakers) komt op 31 maart de winnaar van de give-away!!!
Go knuffels! go knuffels!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Looking for the English website? Click here.