Recycled bracelet!!!

Ik verstuur veeeeel pakjes, dus ik verbruik veeeeeeel rollen plakband.
En die lege rolletjes, die hou ik altijd bij. (tot ontsteltenis van manlief, die ziet die stapel rolletjes groeien en moet zich steeds bedwingen om ze niet weg te gooien… 🙂 )

Net had ik een groot frustratie-moment, omdat ik met mijn chaoshoofd mijn fotokaart in de verkeerde opening in onze mac stopte… Resultaat : geheugenkaart klem, en manlief zit met de kids in Limburg terwijl ik een dagje werk inhaal… (dat was heel erg nodig na die ziekte-periode hier), dus geen redder in nood.

Omdat met borden smijten van frustratie of met messen in mac-computers peuteren me niet zo slim leek, besloot ik maar even ‘zen-tijd’ in te lassen en ik haakte een recycled bracelet : met prachtige handgeverfde en handgesponnen wol.

Zo, ik kan er weer tegen!!!

Recycled bracelet!!!

Ik verstuur veeeeel pakjes, dus ik verbruik veeeeeeel rollen plakband.
En die lege rolletjes, die hou ik altijd bij. (tot ontsteltenis van manlief, die ziet die stapel rolletjes groeien en moet zich steeds bedwingen om ze niet weg te gooien… 🙂 )

Net had ik een groot frustratie-moment, omdat ik met mijn chaoshoofd mijn fotokaart in de verkeerde opening in onze mac stopte… Resultaat : geheugenkaart klem, en manlief zit met de kids in Limburg terwijl ik een dagje werk inhaal… (dat was heel erg nodig na die ziekte-periode hier), dus geen redder in nood.

Omdat met borden smijten van frustratie of met messen in mac-computers peuteren me niet zo slim leek, besloot ik maar even ‘zen-tijd’ in te lassen en ik haakte een recycled bracelet : met prachtige handgeverfde en handgesponnen wol.

Zo, ik kan er weer tegen!!!

6 reacties op “Recycled bracelet!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *