Een ‘happy doll poncho’ !!!

Ik voel een nieuwe verslaving opkomen : die poppenkleertjes zijn zo leuk om te maken!

Tussen de grote projecten door haken ze heerlijk weg, ik word er blij van. (en manlief is vannacht teruggekomen uit het buitenland, en die paar avondjes alleen ben ik geloof ik veeeeeels te laat opgebleven om wat te haken en knutselen aan vanalles en nog wat 🙂 )

Het werd een ‘happy doll ponchootje’ dus, in superzachte merino dk. Normaal maak ik deze poncho’s in soft aran merino, maar dat vond ik net iets te dik voor een poppen-exemplaar in verschillende kleurtjes.

Er kroop best wel wat tijd in, maar het resultaat mag er dan ook zijn. (ik hou van fijn afgewerkte details)

Binnenkort komt er een klein ‘pdf-patroonboekje’ uit voor poppenkleertjes, ik ga telkens 3 leuke patroontjes bundelen zodat iedereen makkelijke en leuke poppenkleertjes kan gaan maken. (ik vind het fijn dat poppenkleertjes net echte kleertjes zijn, in mini-versie, ik merk dat kinderen dat ook fijn vinden, dat ze lijken ‘op hun kleertjes’.)

Fijne dag voor iedereen!

O ja, ondertussen vestig ik graag nog even de aandacht op de Poekie-actie! Ik kreeg al heel wat mails en vragen van mensen, dus dat is ongelofelijk fijn! Poekie krijgt er zo heel wat knuffels bij.
Tot 31 maart kan je dus ook nog meedoen met de give-away-actie die ik eraan koppelde!!!

Een ‘happy doll poncho’ !!!

Ik voel een nieuwe verslaving opkomen : die poppenkleertjes zijn zo leuk om te maken!

Tussen de grote projecten door haken ze heerlijk weg, ik word er blij van. (en manlief is vannacht teruggekomen uit het buitenland, en die paar avondjes alleen ben ik geloof ik veeeeeels te laat opgebleven om wat te haken en knutselen aan vanalles en nog wat 🙂 )

Het werd een ‘happy doll ponchootje’ dus, in superzachte merino dk. Normaal maak ik deze poncho’s in soft aran merino, maar dat vond ik net iets te dik voor een poppen-exemplaar in verschillende kleurtjes.

Er kroop best wel wat tijd in, maar het resultaat mag er dan ook zijn. (ik hou van fijn afgewerkte details)

Binnenkort komt er een klein ‘pdf-patroonboekje’ uit voor poppenkleertjes, ik ga telkens 3 leuke patroontjes bundelen zodat iedereen makkelijke en leuke poppenkleertjes kan gaan maken. (ik vind het fijn dat poppenkleertjes net echte kleertjes zijn, in mini-versie, ik merk dat kinderen dat ook fijn vinden, dat ze lijken ‘op hun kleertjes’.)

Fijne dag voor iedereen!

O ja, ondertussen vestig ik graag nog even de aandacht op de Poekie-actie! Ik kreeg al heel wat mails en vragen van mensen, dus dat is ongelofelijk fijn! Poekie krijgt er zo heel wat knuffels bij.
Tot 31 maart kan je dus ook nog meedoen met de give-away-actie die ik eraan koppelde!!!

7 reacties op “Een ‘happy doll poncho’ !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *