Vos

Vic heeft een heel mooi boek over ‘de vos en het konijn’…

Vermits ik de laatste tijd toch into dieren ben : draken, paaskipjes, … dacht ik : laat ons eens een vosje proberen.

Ik tekende een vos (wat helemaal niet zo simpel bleek, dat had ik danig onderschat), probeerde hem in 3D te zetten, werkte hem uit met zuiver wolvilt, borduurde er een neusje op en oogjes. De oortjes maakte ik uit wolvilt + ik prikte er wat zuivere witte schapenwol bovenop. De staart haakte ik, liet ik vervolgens vervilten en daarna prikte ik ook nog wat witte schapenwol bij. Zijn buikje heb ik ook met wol bij geprikt.

Vic was er gisteravond al mee op stap, dus maar snel even foto’s maken voor hij thuis komt, want afgeven zal hij deze niet meer, denk ik… (en de komende week wordt het vaste avond-boekje gegarandeerd ‘de vos en het konijn 🙂 )

Prettig weekend allemaal!

Vos

Vic heeft een heel mooi boek over ‘de vos en het konijn’…

Vermits ik de laatste tijd toch into dieren ben : draken, paaskipjes, … dacht ik : laat ons eens een vosje proberen.

Ik tekende een vos (wat helemaal niet zo simpel bleek, dat had ik danig onderschat), probeerde hem in 3D te zetten, werkte hem uit met zuiver wolvilt, borduurde er een neusje op en oogjes. De oortjes maakte ik uit wolvilt + ik prikte er wat zuivere witte schapenwol bovenop. De staart haakte ik, liet ik vervolgens vervilten en daarna prikte ik ook nog wat witte schapenwol bij. Zijn buikje heb ik ook met wol bij geprikt.

Vic was er gisteravond al mee op stap, dus maar snel even foto’s maken voor hij thuis komt, want afgeven zal hij deze niet meer, denk ik… (en de komende week wordt het vaste avond-boekje gegarandeerd ‘de vos en het konijn 🙂 )

Prettig weekend allemaal!

15 reacties op “Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *