Haakpatroon : bijenkorf met bijtjes!!!

Ik maakte een nieuw haakpatroon : voor een bijenkorf met bijtjes!!!

Binnenkort kan hij op de seizoenstafel! Maar ook mooi en leuk ergens anders in huis als decoratie.

De bijenkorf haakte ik met RicoOrganic met dubbele draad, maar elk ander garen dat je kan laten vervilten is hier perfect voor. Ik haakte de korf, vervolgens ging hij de wasmachine in, om mooi te vervilten, en toen liet ik hem helemaal opdrogen.

De bijtjes haakte ik met Rico merino dk, en ze zijn heerlijk gevuld met schapenwol.

Patroontje te koop in de webshop en via Etsy.

Haakpatroon : bijenkorf met bijtjes!!!

Ik maakte een nieuw haakpatroon : voor een bijenkorf met bijtjes!!!

Binnenkort kan hij op de seizoenstafel! Maar ook mooi en leuk ergens anders in huis als decoratie.

De bijenkorf haakte ik met RicoOrganic met dubbele draad, maar elk ander garen dat je kan laten vervilten is hier perfect voor. Ik haakte de korf, vervolgens ging hij de wasmachine in, om mooi te vervilten, en toen liet ik hem helemaal opdrogen.

De bijtjes haakte ik met Rico merino dk, en ze zijn heerlijk gevuld met schapenwol.

Patroontje te koop in de webshop en via Etsy.

8 reacties op “Haakpatroon : bijenkorf met bijtjes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *