Happy pants 3 : Wales!!!!!! (Anne Kelle)

Toen ik met Tilly ging samenwerken en mooie stofjes bestelde, was ik zo slim (hihi) om wat extra te bestellen…

Vic koos een paar mooie stofjes uit, maar deze week zag hij dat er van de ‘walvissenstof’ van Anne Kelle (voor Robert Kaufman) nog genoeg over was, en toen wou hij die eerst…

Dus hij kreeg weer een nieuwe ‘happy pants’ : zijn favoriete model… super comfortabel, met ruime zakken (een must voor hem, zakken met klepjes enzo wil hij niet, hij gaat voor gemak en wil er veel in kwijt kunnen), en een elastische tailleband.

Ik werkte met een contrast stiksel, in het donkerblauw van de walvissen, stikte de achterkant ook goed door, want het is een dun katoentje, en zo wordt de broek sterker, de zakken en tailleband maakte ik uit jeans met was stretch erin.

Hij wou ook wel even poseren (al was het daarna moeilijk om hem uit de broek te krijgen, hij had wel zin om naar het park te gaan met zijn nieuwe broek, we gaan daar vaak van bergen crossen en op de grond rollen… het kostte me wat overtuigingskracht om hem een andere broek aan te krijgen… kwestie van deze broek toch even ‘nieuw’ te houden, hihi…)

Ik ben nog steeds zoekende naar een oplossing om het patroon online te krijgen.. pdf’s maken lukt me perfect, alleen weet ik niet hoe dat te doen met dit patroon, omdat het groter is dan een A4.. Tips blijven dus welkom.

(ha, zie je die leuke MickyMouse sweater? Ik kreeg deze week van mijn tante zakken vol kleding, vol vintage spul, kinderkleertjes van toen ik en mijn broer en zus nog klein waren, een hele schatkamer vol…. genieten was dat… er zaten echt de mooiste spulletjes tussen)
Prettig weekend allemaal.

Happy pants 3 : Wales!!!!!! (Anne Kelle)

Toen ik met Tilly ging samenwerken en mooie stofjes bestelde, was ik zo slim (hihi) om wat extra te bestellen…

Vic koos een paar mooie stofjes uit, maar deze week zag hij dat er van de ‘walvissenstof’ van Anne Kelle (voor Robert Kaufman) nog genoeg over was, en toen wou hij die eerst…

Dus hij kreeg weer een nieuwe ‘happy pants’ : zijn favoriete model… super comfortabel, met ruime zakken (een must voor hem, zakken met klepjes enzo wil hij niet, hij gaat voor gemak en wil er veel in kwijt kunnen), en een elastische tailleband.

Ik werkte met een contrast stiksel, in het donkerblauw van de walvissen, stikte de achterkant ook goed door, want het is een dun katoentje, en zo wordt de broek sterker, de zakken en tailleband maakte ik uit jeans met was stretch erin.

Hij wou ook wel even poseren (al was het daarna moeilijk om hem uit de broek te krijgen, hij had wel zin om naar het park te gaan met zijn nieuwe broek, we gaan daar vaak van bergen crossen en op de grond rollen… het kostte me wat overtuigingskracht om hem een andere broek aan te krijgen… kwestie van deze broek toch even ‘nieuw’ te houden, hihi…)

Ik ben nog steeds zoekende naar een oplossing om het patroon online te krijgen.. pdf’s maken lukt me perfect, alleen weet ik niet hoe dat te doen met dit patroon, omdat het groter is dan een A4.. Tips blijven dus welkom.

(ha, zie je die leuke MickyMouse sweater? Ik kreeg deze week van mijn tante zakken vol kleding, vol vintage spul, kinderkleertjes van toen ik en mijn broer en zus nog klein waren, een hele schatkamer vol…. genieten was dat… er zaten echt de mooiste spulletjes tussen)
Prettig weekend allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *