lente-schoonmaak : broertjes-vest!!!

Normaal heb ik dat niet zo, lente-schoonmaakdrang… (ik probeer het poetsen en opruimen enzo gewoon wekelijks in te plannen normaal gesproken…) Maar deze keer kreeg ik een onbedwingbare ‘opruimwoede en schoonmaakdrang’…

Alles moest eraan geloven : kleerkasten, slaapkamers, tuinhuis, en de kelder!!!!

Daar staan ook een aantal bakken met ‘bij te houden’ spul… En daarin vond ik een 3/4 afgewerkte vest voor Arno… Een vest die ik 10 jaar geleden besloot te breien, maar nooit afgemaakt heb. (omdat ik toen maar heel soms zin had in handwerken, en Arno op een gegeven moment te groot geworden was voor het  ‘nog niet affe’ vest…

En voor Vic was het de ideale maat.

Ik maakte het vest af, en kreeg tijdens het werken toch heel wat nostalgie-momenten …

Knoopjes vond ik niet in mijn knopenbak, en toen vond ik op Etsy wat ik wel hebben wou : bij Roest.

En nu is het vest af.

En kan Vic het morgen aan… (en dan kan ik ook telkens weer terugdenken, dat mijn grote puber ook ooit zo klein geweest is…)

Fijne nostalgie-dag!

lente-schoonmaak : broertjes-vest!!!

Normaal heb ik dat niet zo, lente-schoonmaakdrang… (ik probeer het poetsen en opruimen enzo gewoon wekelijks in te plannen normaal gesproken…) Maar deze keer kreeg ik een onbedwingbare ‘opruimwoede en schoonmaakdrang’…

Alles moest eraan geloven : kleerkasten, slaapkamers, tuinhuis, en de kelder!!!!

Daar staan ook een aantal bakken met ‘bij te houden’ spul… En daarin vond ik een 3/4 afgewerkte vest voor Arno… Een vest die ik 10 jaar geleden besloot te breien, maar nooit afgemaakt heb. (omdat ik toen maar heel soms zin had in handwerken, en Arno op een gegeven moment te groot geworden was voor het  ‘nog niet affe’ vest…

En voor Vic was het de ideale maat.

Ik maakte het vest af, en kreeg tijdens het werken toch heel wat nostalgie-momenten …

Knoopjes vond ik niet in mijn knopenbak, en toen vond ik op Etsy wat ik wel hebben wou : bij Roest.

En nu is het vest af.

En kan Vic het morgen aan… (en dan kan ik ook telkens weer terugdenken, dat mijn grote puber ook ooit zo klein geweest is…)

Fijne nostalgie-dag!

4 reacties op “lente-schoonmaak : broertjes-vest!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *