Petje!!!

Ik haakte een lente-petje, of een zomer-petje, zoals je wil.

In katoen, Rico Creative Cotton.

Vrolijke kleurtjes, en gebruikte Vic als pasmodel.

Het petje is heel makkelijk te maken, een simpel model, met een sierboordje erin, een klep vooraan, en een contrast-randje op het einde.

Er komt dus een nieuw haakpatroon aan : deze pet komt in 5 maten : newborn of pop – baby – peuter – kleuter/kind en tiener.

Vic is in ieder geval blij… Dus vandaar de grote foto, want ik vind het eigenlijk een prachtige foto (dat mag je toch wel zeggen van je eigen kind hé… en ik verbaasde me er gisteren over hoe groot hij wel niet wordt… mijn baby is er niet meer, mijn peuter is er niet meer, ik zie hier een echte kleuter… wat gaat het snel)

Fijne dag!

Petje!!!

Ik haakte een lente-petje, of een zomer-petje, zoals je wil.

In katoen, Rico Creative Cotton.

Vrolijke kleurtjes, en gebruikte Vic als pasmodel.

Het petje is heel makkelijk te maken, een simpel model, met een sierboordje erin, een klep vooraan, en een contrast-randje op het einde.

Er komt dus een nieuw haakpatroon aan : deze pet komt in 5 maten : newborn of pop – baby – peuter – kleuter/kind en tiener.

Vic is in ieder geval blij… Dus vandaar de grote foto, want ik vind het eigenlijk een prachtige foto (dat mag je toch wel zeggen van je eigen kind hé… en ik verbaasde me er gisteren over hoe groot hij wel niet wordt… mijn baby is er niet meer, mijn peuter is er niet meer, ik zie hier een echte kleuter… wat gaat het snel)

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *