Titoe : jongenspop (Waldorf Doll)

Hij is al even hier, Titoe, onze jongenspop!!!

Net als Nena met veel liefde gemaakt door Tessa. (en dat zie je eraan)

Vic vindt het superleuk om zijn kleertjes uit te doen, en dan weer aan te doen, en met hem te zwieren en te zwaaien. (of te slepen, of mee te gooien) (soms echt tot onsteltenis van mezelf, ik moet me dan heel erg inhouden, ik ben zooooooo zuinig op spulletjes, maar blijkbaar hoort dit soort spelen er voor kinderen echt bij…. dus dat is echt loslaten voor mij… en weten dat dit voor hem belangrijk is, dat het tenslotte zijn pop is, en dat hij daar kan en mag mee spelen op zijn manier… en ach, als ze dan heel erg afgeleefd is en vuil (o horror, ik hou niet van vuil… nog zoiets… kinderen leren je echt levenslessen in loslaten en acceptatie), dan komt er wel weer een nieuwe pop…

Hoedanook, Titoe kwam hier met al een mooi setje kleertjes, en ik haakte er een mutsje bij (met klavertje!!!) en een leuk stoer vestje.

Patroontjes worden uitgewerkt. (nog even geduld, de tand wil echt niet mee, er kwam helaas waarschijnlijk van de erge pijn en mijn andere houding en verkrampingen een joekel van een migraine bovenop, manlief had zich zijn weekje vakantie ook anders voorgesteld geloof ik…)

Titoe : jongenspop (Waldorf Doll)

Hij is al even hier, Titoe, onze jongenspop!!!

Net als Nena met veel liefde gemaakt door Tessa. (en dat zie je eraan)

Vic vindt het superleuk om zijn kleertjes uit te doen, en dan weer aan te doen, en met hem te zwieren en te zwaaien. (of te slepen, of mee te gooien) (soms echt tot onsteltenis van mezelf, ik moet me dan heel erg inhouden, ik ben zooooooo zuinig op spulletjes, maar blijkbaar hoort dit soort spelen er voor kinderen echt bij…. dus dat is echt loslaten voor mij… en weten dat dit voor hem belangrijk is, dat het tenslotte zijn pop is, en dat hij daar kan en mag mee spelen op zijn manier… en ach, als ze dan heel erg afgeleefd is en vuil (o horror, ik hou niet van vuil… nog zoiets… kinderen leren je echt levenslessen in loslaten en acceptatie), dan komt er wel weer een nieuwe pop…

Hoedanook, Titoe kwam hier met al een mooi setje kleertjes, en ik haakte er een mutsje bij (met klavertje!!!) en een leuk stoer vestje.

Patroontjes worden uitgewerkt. (nog even geduld, de tand wil echt niet mee, er kwam helaas waarschijnlijk van de erge pijn en mijn andere houding en verkrampingen een joekel van een migraine bovenop, manlief had zich zijn weekje vakantie ook anders voorgesteld geloof ik…)

7 reacties op “Titoe : jongenspop (Waldorf Doll)

 1. Tessa zegt:

  Wat een lief hoedje en vestje!!

  En, ja kindjes leren je veel hè.

  Nogmaals sterkte met je tand en hopelijk hebben jullie nog een paar gezellig dagen nu je ml vrij is.

 2. Johanna zegt:

  Wat een liefje en dat rode hoedje staat erg mooi.
  Wat vervelend van die tand en migraine is ook niet lekker. Arme man, kan hij jou lekker vertroetelen en misschien gaat het morgen beter, heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *