Vrolijke ketting

Ik haakte een ketting, met een mooie kleurrijke wol.

De sluiting maakte ik met 2 knopen, die ik in knalkleurtjes ‘overhaakte’.

Mijn knalblouseke is een originele seventies gekregen van mijn tante, deze blouse maakt mij altijd erg vrolijk!!!

Dat mocht ook wel, want toen ik in de vooravond even met de fiets erop uit trok, werd ik gewoon omvergeblazen door de wind, en knalde ik tegen de grond. (resultaat : geschaafde knie en een pijnlijke voet)

Prettig weekend allemaal!

Vrolijke ketting

Ik haakte een ketting, met een mooie kleurrijke wol.

De sluiting maakte ik met 2 knopen, die ik in knalkleurtjes ‘overhaakte’.

Mijn knalblouseke is een originele seventies gekregen van mijn tante, deze blouse maakt mij altijd erg vrolijk!!!

Dat mocht ook wel, want toen ik in de vooravond even met de fiets erop uit trok, werd ik gewoon omvergeblazen door de wind, en knalde ik tegen de grond. (resultaat : geschaafde knie en een pijnlijke voet)

Prettig weekend allemaal!

5 reacties op “Vrolijke ketting

  1. Anonymous zegt:

    Oeps dat is iets minder. Daar ik bij de zee ben opgegroeid betekent sterke wind iets nostalisch voor mij. Doe toch maar rustig aan.
    Liana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *