Flying Diamonds Shawl

Ik haakte een ‘Flying Diamonds Shawl’.
Het patroon  vond ik hier : op Ravelry.

I crocheted a ‘Flying Diamonds Shawl’.
I used this great pattern on Ravelry.

Ik koos een prachtig handgeverfd sokkengaren, en haakte met haaknaald 4,5mm, zodat het lace-effect goed uitkwam!


I choose a handdyed sock yarn, and used crochet hook 4,5mm, so the lace effect is great!

Tijdens het haken had ik een aantal keren mijn bedenkingen over het resultaat, ik vond het patroon niet goed uitkomen en twijfelde over de kleuren. Maar eenmaal opgespannen (echt nodig voor deze shawl, goed opgespannen worden), vond ik hem prachtig.

While crocheting I had my doubts about the result more than once, I was not sure if I had choosen the right colours and did not see the stitch pattern very well. But once I finished crocheting, and the shawl was blocked, I just loved him.

Ik wens iedereen een fijne en kleurrijke dag!


Have a nice and colourful day!


Flying Diamonds Shawl

Ik haakte een ‘Flying Diamonds Shawl’.
Het patroon  vond ik hier : op Ravelry.

I crocheted a ‘Flying Diamonds Shawl’.
I used this great pattern on Ravelry.

Ik koos een prachtig handgeverfd sokkengaren, en haakte met haaknaald 4,5mm, zodat het lace-effect goed uitkwam!


I choose a handdyed sock yarn, and used crochet hook 4,5mm, so the lace effect is great!

Tijdens het haken had ik een aantal keren mijn bedenkingen over het resultaat, ik vond het patroon niet goed uitkomen en twijfelde over de kleuren. Maar eenmaal opgespannen (echt nodig voor deze shawl, goed opgespannen worden), vond ik hem prachtig.

While crocheting I had my doubts about the result more than once, I was not sure if I had choosen the right colours and did not see the stitch pattern very well. But once I finished crocheting, and the shawl was blocked, I just loved him.

Ik wens iedereen een fijne en kleurrijke dag!


Have a nice and colourful day!


5 reacties op “Flying Diamonds Shawl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *