It runs in the family…..

Meer moet dat toch niet zijn…. (hij vroeg het al zo lang, maar die kleine vingertjes…., het lukte al een beetje, maar ik heb maar uitgelegd dat hij nog eventjes geduld zal moeten hebben) (maar ik vond het wel een reusachtig smelmoment….)

He was already asking me to learn him how to crochet for such a long time, but he is still so young… these little hands and fingers 🙂 , he already managed a bit, but I explained him he probably will need a bit more patience. (but no need to explain he has moved me a lot…)

It runs in the family…..

Meer moet dat toch niet zijn…. (hij vroeg het al zo lang, maar die kleine vingertjes…., het lukte al een beetje, maar ik heb maar uitgelegd dat hij nog eventjes geduld zal moeten hebben) (maar ik vond het wel een reusachtig smelmoment….)

He was already asking me to learn him how to crochet for such a long time, but he is still so young… these little hands and fingers 🙂 , he already managed a bit, but I explained him he probably will need a bit more patience. (but no need to explain he has moved me a lot…)

7 reacties op “It runs in the family…..

  1. Ann Merken zegt:

    Gewéldig!! Ik heb net ‘t zelfde gedaan met T gisterenmorgen, ze wou ‘bloemetjes’ maken voor op haar prinsessenmuts. Het ging hier ook wat moeilijk, volgende week gaan we er ons eens goed op toeleggen (vakantie aan zee)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *