Rib cowl in brown !!!

Een heerlijk dikke col, echt zo warm, en zacht.

A great xlarge cowl, so war, and fluffy, and soft.

En lekker stretchy, door het ribpatroon.

And also very stretchy, because it is complete in rib stitch pattern.

En ook nog eens heeeeeeel erg makkelijk om te maken.

Je haakt gewoon vasten, maar enkel in de achterste lus, zo krijg je dat ribbeleffect vanzelf.

Super-easy to make, because you just make rows of sc, but only in the back loops, this way the rib pattern is formed automatically.En met een superdik garen zoals dit en haaknaald 10 mm, gaat het ook nog eens lekker snel!

And if you take a bulky yarn like me and crochet hook 10 mm, it is a quick project as well!Fijne zondag allemaal! (en voor de opmerkzamen onder u 🙂 inderdaad, mijn schouderlange haar is weg, ik ruilde in voor een kort krullerig easy kapsel, en ik voel me veel lichter en jonger, dus wat mij betreft, een excellente keuze. nu nog de grijze haren wegwerken 🙂 )

Wish you all a great Sunday! (and yes, I had a haircut, I got tired of my long hair, and decided to choose a short, curly, nonchalant haircut, so I feel much younger en free now, so for me, it was an excellent decision. Now I still have to find a way to get rid of the grey hairs 🙂 )

Rib cowl in brown !!!

Een heerlijk dikke col, echt zo warm, en zacht.

A great xlarge cowl, so war, and fluffy, and soft.

En lekker stretchy, door het ribpatroon.

And also very stretchy, because it is complete in rib stitch pattern.

En ook nog eens heeeeeeel erg makkelijk om te maken.

Je haakt gewoon vasten, maar enkel in de achterste lus, zo krijg je dat ribbeleffect vanzelf.

Super-easy to make, because you just make rows of sc, but only in the back loops, this way the rib pattern is formed automatically.En met een superdik garen zoals dit en haaknaald 10 mm, gaat het ook nog eens lekker snel!

And if you take a bulky yarn like me and crochet hook 10 mm, it is a quick project as well!Fijne zondag allemaal! (en voor de opmerkzamen onder u 🙂 inderdaad, mijn schouderlange haar is weg, ik ruilde in voor een kort krullerig easy kapsel, en ik voel me veel lichter en jonger, dus wat mij betreft, een excellente keuze. nu nog de grijze haren wegwerken 🙂 )

Wish you all a great Sunday! (and yes, I had a haircut, I got tired of my long hair, and decided to choose a short, curly, nonchalant haircut, so I feel much younger en free now, so for me, it was an excellent decision. Now I still have to find a way to get rid of the grey hairs 🙂 )

Dit bericht is gepost in col, cowl. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *