Grote sjaals – large scarfs!!!

Een heeeeeeele grote vrolijke damessjaal, met een subtiel lacepatroontje erin.

En weet je wat zo leuk is? Je hoeft niet elke rij van kleur te wisselen, als je net als ik met zo’n heerlijk zelfstrepend sokkengaren werkt. Dit is een heel erg mooi en heerlijk garen : Scheepjeswol Invicta Colour.

An extra large colourfull ladies scarf, with a subtile lacepattern in it.

And do you know what is so great? You don’ t need to change colours every row, if you work with the same great selfstriping sock yarn as I did : Scheepjeswol Invicta Colour.En als je nu gewoon een ander garen neemt, met ‘stoere mannelijke kleuren’, en een grotere haaknaald, dan maak je zo in een wip met hetzelfde patroon een stoere mannensjaa!

En ssstttt…. ik werk ook aan vrolijke kindersjaals!And of course, if you decide to work with another yarn, and a larger crochet hook, and take some real ‘powerfull’ colours, you can make a wonderfull men scarf with the same pattern as well!

And sssttt….. I am also working on happy scarfs for kids!Patroon : eigen ontwerp (komt in het boek)
Garen : damessjaal : Scheepjeswol Invicta Colour, mannensjaal : Scheepjeswol Pittsburgh (dank aan mijn sponsor : De Bondt Textielfournituren)Pattern : my own design (will be published in the book)
Yarn : ladies scarf : Scheepjeswol Invicta Colour, men scarf : Scheepjeswol Pittsburgh (many thanks to my sponsor : De Bondt Textielfournituren)


Grote sjaals – large scarfs!!!

Een heeeeeeele grote vrolijke damessjaal, met een subtiel lacepatroontje erin.

En weet je wat zo leuk is? Je hoeft niet elke rij van kleur te wisselen, als je net als ik met zo’n heerlijk zelfstrepend sokkengaren werkt. Dit is een heel erg mooi en heerlijk garen : Scheepjeswol Invicta Colour.

An extra large colourfull ladies scarf, with a subtile lacepattern in it.

And do you know what is so great? You don’ t need to change colours every row, if you work with the same great selfstriping sock yarn as I did : Scheepjeswol Invicta Colour.En als je nu gewoon een ander garen neemt, met ‘stoere mannelijke kleuren’, en een grotere haaknaald, dan maak je zo in een wip met hetzelfde patroon een stoere mannensjaa!

En ssstttt…. ik werk ook aan vrolijke kindersjaals!And of course, if you decide to work with another yarn, and a larger crochet hook, and take some real ‘powerfull’ colours, you can make a wonderfull men scarf with the same pattern as well!

And sssttt….. I am also working on happy scarfs for kids!Patroon : eigen ontwerp (komt in het boek)
Garen : damessjaal : Scheepjeswol Invicta Colour, mannensjaal : Scheepjeswol Pittsburgh (dank aan mijn sponsor : De Bondt Textielfournituren)Pattern : my own design (will be published in the book)
Yarn : ladies scarf : Scheepjeswol Invicta Colour, men scarf : Scheepjeswol Pittsburgh (many thanks to my sponsor : De Bondt Textielfournituren)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *