Lisa blanket!!!

Het was tijd voor een dekentje 🙂

Dekens zijn zalig om te maken, ik word daar altijd rustig van…

En tijdens het haken heb je het altijd lekker warm, want kan je het gedeelte dat al klaar is heerlijk over je heen leggen.

It was time for a blanket 🙂

Blankets are such great projects, I always enjoy making them.

And during the crocheting you are always warm and comfortable, while using the part that is already finished as your own little blanket-in-process…Een heel simpel ontwerp, maar ik ben er blij mee.

De eenvoud van het marineblauw, het zalige dikke en warme garen, en het vrolijke contrast met de felle kleuren.
Gezelligheid met pit, en toch niet te knallend.

A very simpel design, but I like it.

The simplicity of the navy blue, and the thickness and softness of the yarn, and next the happy contrast with the bright colours.
Ik haakte met Scheepjeswol Peru, en met Scheepjeswol Invicta Colour.

2 totaal verschillende garens, die volgens mij wonderwel accorderen.

I crocheted with Scheepjeswol Peru, and with Scheepjeswol Invicta Colour.

2 Yarns that are totally different, but they make a wonderfull combination I think.Patroon : eigen ontwerp, komt in het boek.
Garen : Scheepjeswol Peru, en Scheepjeswol Invicta Colour. (dank aan mijn sponsor : De Bondt textielfournituren)

Pattern : my own design, will be published in the pattern book
Yarn : Scheepjeswol Peru, and Scheepjeswol Invicta Colour. (many thanks to my sponsor : De Bondt textielfournituren)

Vanaf vandaag worden mijn foto’s ook geblogd met watermerk, helaas is dit nodig gebleken.
Meerdere mensen contacteerden mij met het nieuws dat mijn foto’s worden gebruikt met minder fraaie doeleinden : sommigen gebruiken mijn foto’s om ze als hun eigen ontwerp te promoten, en soms worden mijn foto’s ook gebruikt in de verkoop van spullen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mijn foto’s waren altijd vrij beschikbaar, naïef misschien, en blijkbaar kan niet iedereen die vrijheid goed hanteren.

From today on, I will publish my pictures with watermark, I am sad to be forced to make this decision. I received several mails from kind people who told me my pictures were used by people who used them to promote them as ‘their designs’ and used my pictures to sell items. This is not something I can agree with. So therefor I take this necessary step, I am feeling a bit confused, and probably I was too naive, to think that people are honnest enough….Ik wens iedereen een zalig en creatief weekend!

I wish you all a happy and creative weekend!!!

Lisa blanket!!!

Het was tijd voor een dekentje 🙂

Dekens zijn zalig om te maken, ik word daar altijd rustig van…

En tijdens het haken heb je het altijd lekker warm, want kan je het gedeelte dat al klaar is heerlijk over je heen leggen.

It was time for a blanket 🙂

Blankets are such great projects, I always enjoy making them.

And during the crocheting you are always warm and comfortable, while using the part that is already finished as your own little blanket-in-process…Een heel simpel ontwerp, maar ik ben er blij mee.

De eenvoud van het marineblauw, het zalige dikke en warme garen, en het vrolijke contrast met de felle kleuren.
Gezelligheid met pit, en toch niet te knallend.

A very simpel design, but I like it.

The simplicity of the navy blue, and the thickness and softness of the yarn, and next the happy contrast with the bright colours.
Ik haakte met Scheepjeswol Peru, en met Scheepjeswol Invicta Colour.

2 totaal verschillende garens, die volgens mij wonderwel accorderen.

I crocheted with Scheepjeswol Peru, and with Scheepjeswol Invicta Colour.

2 Yarns that are totally different, but they make a wonderfull combination I think.Patroon : eigen ontwerp, komt in het boek.
Garen : Scheepjeswol Peru, en Scheepjeswol Invicta Colour. (dank aan mijn sponsor : De Bondt textielfournituren)

Pattern : my own design, will be published in the pattern book
Yarn : Scheepjeswol Peru, and Scheepjeswol Invicta Colour. (many thanks to my sponsor : De Bondt textielfournituren)

Vanaf vandaag worden mijn foto’s ook geblogd met watermerk, helaas is dit nodig gebleken.
Meerdere mensen contacteerden mij met het nieuws dat mijn foto’s worden gebruikt met minder fraaie doeleinden : sommigen gebruiken mijn foto’s om ze als hun eigen ontwerp te promoten, en soms worden mijn foto’s ook gebruikt in de verkoop van spullen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mijn foto’s waren altijd vrij beschikbaar, naïef misschien, en blijkbaar kan niet iedereen die vrijheid goed hanteren.

From today on, I will publish my pictures with watermark, I am sad to be forced to make this decision. I received several mails from kind people who told me my pictures were used by people who used them to promote them as ‘their designs’ and used my pictures to sell items. This is not something I can agree with. So therefor I take this necessary step, I am feeling a bit confused, and probably I was too naive, to think that people are honnest enough….Ik wens iedereen een zalig en creatief weekend!

I wish you all a happy and creative weekend!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *