Ripple blanket and yarn melancholy :) (sale of Rico yarns)

Het is weer tijd voor een ripple deken ten huize Vicarno 🙂

Er worden grote stappen gezet, er wordt vernieuwd, en dat voelt erg prettig en spannend.

Maar dus worden er ook keuzes gemaakt, en die keuze is dat ik stop met Rico garens verkopen.

Een bewuste stap, keuze, die desondanks toch gepaard gaat met wat melancholie… (ik ben dan ook een emo-muts vaak…)

It is again ripple blanket time at Vicarno’s 🙂

I am taking giant leaps, we are renewing things here, lots of choices and decisions are made, and that feels great and exciting!

The major decision for the moment is that I will stop selling Rico yarns.

A deliberate decision, well made, but however it brings a little melancholy along… (but for me it is normal, I am a very emotional person 🙂 )Dus ik besloot voor mezelf dit hoofdstuk af te ronden met een leuke ripple deken gemaakt in Rico Creative Cotton.

So I decided it would be great for me to close down this chapter by making a lovely ripple blanket in Rico Creative Cotton.

Ik krijg vaak de vraag om een deken op bestelling te maken. En dat doe ik nooit. (ik word nu rood van schaamte)

Ik ben dol op haken, maar een deken haken vraagt een behoorlijk engagement, en ik heb gewoon niet altijd tijd voor zo’n grote projecten. (en als ik een engagement aanga, kom ik dat ook na, dus ik verkies ze niet aan te gaan als ik ze missch. niet kan nakomen)

Dus, groot nieuws : dit deken komt in de shop, als het klaar is! Dat heb ik mezelf beloofd. (we hebben thuis nu dekens genoeg, dus dit dekentje mag iemand anders blij gaan maken)

Lots op people ask me frequently to crochet a blanket for them ‘custom order’, and I never accept those orders. (red face….)

I love crocheting, but making a blanket requires quite an engagement, and I do not always have time for such big projects. (and for me an engagement is ‘real’, so I prefer not to make them if I am not sure I will  be able to accomplish them)

So, great news : this blanket will be put for sale in the shop when it is finished. I promised it to myself. (we have blankets enough here at home, so this blanket will make somebody else very happy 🙂 )

En o ja, belangrijk dus : ALLE RICO GARENS AAN GROTE KORTINGEN in de webshop!!!!! (tot einde voorraad)

Dus haast je, als je graag wat heerlijke creative cotton, essentials cotton, zuivere merinowol, …… wil kopen!!!

And o yes, before I forget : all the RICO YARNS ARE ON SALE now at my shop!!!!!! (until end of stock)

So hurry hurry hurry if you want some great Creative Cotton, Essentials Cotton, some pure supersoft wool, and some more!!!!

Ripple blanket and yarn melancholy :) (sale of Rico yarns)

Het is weer tijd voor een ripple deken ten huize Vicarno 🙂

Er worden grote stappen gezet, er wordt vernieuwd, en dat voelt erg prettig en spannend.

Maar dus worden er ook keuzes gemaakt, en die keuze is dat ik stop met Rico garens verkopen.

Een bewuste stap, keuze, die desondanks toch gepaard gaat met wat melancholie… (ik ben dan ook een emo-muts vaak…)

It is again ripple blanket time at Vicarno’s 🙂

I am taking giant leaps, we are renewing things here, lots of choices and decisions are made, and that feels great and exciting!

The major decision for the moment is that I will stop selling Rico yarns.

A deliberate decision, well made, but however it brings a little melancholy along… (but for me it is normal, I am a very emotional person 🙂 )Dus ik besloot voor mezelf dit hoofdstuk af te ronden met een leuke ripple deken gemaakt in Rico Creative Cotton.

So I decided it would be great for me to close down this chapter by making a lovely ripple blanket in Rico Creative Cotton.

Ik krijg vaak de vraag om een deken op bestelling te maken. En dat doe ik nooit. (ik word nu rood van schaamte)

Ik ben dol op haken, maar een deken haken vraagt een behoorlijk engagement, en ik heb gewoon niet altijd tijd voor zo’n grote projecten. (en als ik een engagement aanga, kom ik dat ook na, dus ik verkies ze niet aan te gaan als ik ze missch. niet kan nakomen)

Dus, groot nieuws : dit deken komt in de shop, als het klaar is! Dat heb ik mezelf beloofd. (we hebben thuis nu dekens genoeg, dus dit dekentje mag iemand anders blij gaan maken)

Lots op people ask me frequently to crochet a blanket for them ‘custom order’, and I never accept those orders. (red face….)

I love crocheting, but making a blanket requires quite an engagement, and I do not always have time for such big projects. (and for me an engagement is ‘real’, so I prefer not to make them if I am not sure I will  be able to accomplish them)

So, great news : this blanket will be put for sale in the shop when it is finished. I promised it to myself. (we have blankets enough here at home, so this blanket will make somebody else very happy 🙂 )

En o ja, belangrijk dus : ALLE RICO GARENS AAN GROTE KORTINGEN in de webshop!!!!! (tot einde voorraad)

Dus haast je, als je graag wat heerlijke creative cotton, essentials cotton, zuivere merinowol, …… wil kopen!!!

And o yes, before I forget : all the RICO YARNS ARE ON SALE now at my shop!!!!!! (until end of stock)

So hurry hurry hurry if you want some great Creative Cotton, Essentials Cotton, some pure supersoft wool, and some more!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *