Super yarns for myself…

Zo moeilijk te weerstaan, mooie garens! Dus ik trakteer mezelf regelmatig op wol-kadootjes …

Ik heb een ‘garenabonnement’ bij The Natural Dye Studio, eentje voor sokkengaren en eentje voor DK-garen. (juist ja… ahum, een dubbel abonnement dus….)

Deze maand een prachtkleur.. (net als elke maand trouwens)  Gisteren in de bus, sindsdien ligt het op mijn bureau naar me te lonken. Even nadenken nog wat ik ermee wil.

So hard to resist, lovely yarns! So I often treat myself with some yarn-presents…

I joined a ‘yarn-club’ at the Natural Dye Studio, which means that I receive a great skein of yarn every month. In fact, to be very honest, I have ‘a double club subscription….so I receive 2 skeins : 1 great sock yarn and 1 DK skein…)

This month I just love the colours even more than other months. I received it yesterday, and both skeins are lying on my desk, so I can look at them often and think about what I will do with them.En ik wou ook zo graag een keer Manos del Uruguay proberen… Ik hoorde al langs alle kanten dat dit een heerlijk garen was.
Dus ik kon het niet langer weerstaan.
Ik bestelde 2 strengen. Bij Julija’s Shop. En ze zijn er : zoooooo mooi….

And I wanted to try Manos del Uruguay yarn for such a long time. People told me the yarn is absolutely great.
So I could no longer resist.
And I ordered 2 skeins. At Julija’s Shop. And they have arrived : soooo beautiful…. 

Dat worden weer vele fijne handwerkuurtjes!!!

Lots of hours of crocheting or knitting pleasure!!!


Super yarns for myself…

Zo moeilijk te weerstaan, mooie garens! Dus ik trakteer mezelf regelmatig op wol-kadootjes …

Ik heb een ‘garenabonnement’ bij The Natural Dye Studio, eentje voor sokkengaren en eentje voor DK-garen. (juist ja… ahum, een dubbel abonnement dus….)

Deze maand een prachtkleur.. (net als elke maand trouwens)  Gisteren in de bus, sindsdien ligt het op mijn bureau naar me te lonken. Even nadenken nog wat ik ermee wil.

So hard to resist, lovely yarns! So I often treat myself with some yarn-presents…

I joined a ‘yarn-club’ at the Natural Dye Studio, which means that I receive a great skein of yarn every month. In fact, to be very honest, I have ‘a double club subscription….so I receive 2 skeins : 1 great sock yarn and 1 DK skein…)

This month I just love the colours even more than other months. I received it yesterday, and both skeins are lying on my desk, so I can look at them often and think about what I will do with them.En ik wou ook zo graag een keer Manos del Uruguay proberen… Ik hoorde al langs alle kanten dat dit een heerlijk garen was.
Dus ik kon het niet langer weerstaan.
Ik bestelde 2 strengen. Bij Julija’s Shop. En ze zijn er : zoooooo mooi….

And I wanted to try Manos del Uruguay yarn for such a long time. People told me the yarn is absolutely great.
So I could no longer resist.
And I ordered 2 skeins. At Julija’s Shop. And they have arrived : soooo beautiful…. 

Dat worden weer vele fijne handwerkuurtjes!!!

Lots of hours of crocheting or knitting pleasure!!!


3 reacties op “Super yarns for myself…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *