She knits… she purls… (and even much more) ; Ze breit rechts, en averechts (en nog meer ook)

Na mijn eerste continentaal gebreide sjaal, wou ik meer.

Dus toen ik zag dat Yarn Madness testers zocht voor een heerlijk vestje, meldde ik me aan.

En ik mocht meedoen!

After my first continental knitted shawl, I wanted more.

So when I discovered Yarn Madness needed some testers for a gorgeous cardigan, I signed up.

And I was selected to participate.Dus ik leerde mezelf averechts breien, steken minderen, en een volledig breipatroon volgen 🙂 (dat kon ik vroeger ook allemaal wel op rechte naalden, maar ik leerde het mezelf nu dus continentaal, en wat meer is : linkshandig 🙂 )

En ik vind het heerlijk.
(maar wat gaat het traag : ik kan zooooo snel haken, maar hier doe ik wel een uur geloof ik over een naald of 3-4, haha)

So I quickly learned myself to purl, to decrease stitches, and to follow a complete knitting pattern:) (all things that we’re no problem before, but I used to knit on 2 straight needles. So now I am learning it all differently, on circulars… ;and lefthanded…. 🙂 )

And I just love it.
(but oh dear, I am sooooo slow : I am a fast crocheter, but now, I think it lasts almost 1 hour for 3 or 4 rows : ) )Het patroon is super, de ontwerpster Yarn Madness maakt de prachtigste dingen!
Kijk maar hier : Yarn Madness.

I just love the pattern, the designer Yarn Madness is super, she designs the most wonderfull patterns!
Take a look over here : Yarn Madness.

Dit bericht is gepost in breien. Bookmark de link.

She knits… she purls… (and even much more) ; Ze breit rechts, en averechts (en nog meer ook)

Na mijn eerste continentaal gebreide sjaal, wou ik meer.

Dus toen ik zag dat Yarn Madness testers zocht voor een heerlijk vestje, meldde ik me aan.

En ik mocht meedoen!

After my first continental knitted shawl, I wanted more.

So when I discovered Yarn Madness needed some testers for a gorgeous cardigan, I signed up.

And I was selected to participate.Dus ik leerde mezelf averechts breien, steken minderen, en een volledig breipatroon volgen 🙂 (dat kon ik vroeger ook allemaal wel op rechte naalden, maar ik leerde het mezelf nu dus continentaal, en wat meer is : linkshandig 🙂 )

En ik vind het heerlijk.
(maar wat gaat het traag : ik kan zooooo snel haken, maar hier doe ik wel een uur geloof ik over een naald of 3-4, haha)

So I quickly learned myself to purl, to decrease stitches, and to follow a complete knitting pattern:) (all things that we’re no problem before, but I used to knit on 2 straight needles. So now I am learning it all differently, on circulars… ;and lefthanded…. 🙂 )

And I just love it.
(but oh dear, I am sooooo slow : I am a fast crocheter, but now, I think it lasts almost 1 hour for 3 or 4 rows : ) )Het patroon is super, de ontwerpster Yarn Madness maakt de prachtigste dingen!
Kijk maar hier : Yarn Madness.

I just love the pattern, the designer Yarn Madness is super, she designs the most wonderfull patterns!
Take a look over here : Yarn Madness.

Dit bericht is gepost in breien. Bookmark de link.

Een reactie op “She knits… she purls… (and even much more) ; Ze breit rechts, en averechts (en nog meer ook)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *