Happy poncho!!!

Mijn happy poncho…

ik haakte hem een tijd geleden

zalig om te dragen

en dat doe ik dus heel vaak tegenwoordig

op de fiets

als we wandelen

ik denk erover om er nog eentje te haken in een andere kleur

met een ander steekje

wat denken jullie?

My happy poncho

I made him a while ago

I wear him very often

on my bike

or for a walk outside

I am considering making another one

in another colour 

and another stitch pattern

what do you think?Patroon : happy poncho  (Engelstalig patroon, als er interesse is wil ik het wel vertalen) en op Etsy
Garen : Rico merino soft aran
Haaknaald : 5mmPattern : happy poncho on Ravelry and on Etsy
Yarn : Rico merino soft aran
Crochet hook : 5 mm


Dit bericht is gepost in poncho. Bookmark de link.

Happy poncho!!!

Mijn happy poncho…

ik haakte hem een tijd geleden

zalig om te dragen

en dat doe ik dus heel vaak tegenwoordig

op de fiets

als we wandelen

ik denk erover om er nog eentje te haken in een andere kleur

met een ander steekje

wat denken jullie?

My happy poncho

I made him a while ago

I wear him very often

on my bike

or for a walk outside

I am considering making another one

in another colour 

and another stitch pattern

what do you think?Patroon : happy poncho  (Engelstalig patroon, als er interesse is wil ik het wel vertalen) en op Etsy
Garen : Rico merino soft aran
Haaknaald : 5mmPattern : happy poncho on Ravelry and on Etsy
Yarn : Rico merino soft aran
Crochet hook : 5 mm


12 reacties op “Happy poncho!!!

  1. Ellen zegt:

    Ik vind het een heel leuk patroon. Ik heb er zelf inmiddels 2 gemaakt, 1 in jouw kleurvolgorde in rood groen voor mezelf. Die draag ik niet heel vaak, maar dat komt doordat ik achteraf niet zo heel tevreden ben met de kleur. En ik heb er 1 voor mijn dochter gemaakt in 3 kleuren, 2 touren van elke kleur. En die vind ik echt heel goed gelukt, die is al veel gedragen. Ik heb voor haar (5) gewoon de originele maten opgeschaald en dat werkt uitstekend. Dus als je de jouwe regelmatig draagt, dan zou ik er zeker nog een maken. In een andere kleur en andere steek komt hij er vast weer heel anders uit te zien. Ik zit zelf ook wel te denken om er nog 1 in wat neutralere kleuren te maken en dan ik zelfverkleurende wol zodat ik niet 200 draadjes hoef weg te werken.
    Groetjes, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *