A wonderfull bracelet and playing with colours – supermooie armband en spelen met kleuren

Ik heb een supermooie armband gewonnen bij Flowermouse!!! Zij is een kleuren-artieste : ze breit de mooiste kleurrijke accessoires en kleding en ontwerpt prachtige spullen in polymeer klei.

Dus ik ben dolblij met mijn armband!!!

En die zet me aan tot een kleurrijk leven.
Ik hou van kleur, maar durf soms niet goed allerlei kleuren te combineren.

I won a wonderfull bracelet from Flowermouse!!! She is an artist with colours : she knits the most beautiful colourfull accessories en clothing. And she designs wonderfull items in polymer clay.

So I am super-happy with my new bracelet!

It inspires me to lead a colourfull life.
I love colours, but sometimes I am a bit too shy to wear them, and I am often thinking my colour combinations are no good.

Vaak hou ik het bij ‘logische’ combinaties en een kleurtje of 2-3.

Hoewel ik toch wel echt van fel en veel kleur hou.

Net zoals Vic. (onze 5-jarige zoon) Het kind wil namelijk al een tijdje een trui…. Heel resoluut zei hij : met paars, en oranje (en toen gingen er al belletjes rinkelen in mijn achterhoofd, paars en oranje samen??????), en ook groen, en blauw, and rood, en ….

So very often I only use 2 or 2 colours, in a logical and evident combination.

Although I like much and bright colours.

Just like Vic. (our 5-year old son) The child wants a sweater…. and not just a sweater.
He declared very decisively : I want a sweater… with purple, and orange (and at time bell started ringing in my ears …. purple and orange together?????), and also green, and blue, and red, and ….

En toen keek ik naar mijn armband.

Toeval?

Ik denk het niet.
Ik liet het kind wolletjes samenleggen : haha, kijk maar!

And than I looked at my bracelet. 

A coincidence?

I don’t think so.
I asked Vic to put together some yarns. : look what he came up with!

En kijk eens naar de armband?

En het past ook echt bij elkaar. En ik vind het mooi, heel erg mooi. Dus ik ga het doen. Ik ga niet alleen in stilte in mijn hart blij worden van al die kleuren, ik ga ze ook dragen.
Het worden 2 truien of vesten : eentje voor hem, en eentje voor mij. (want tienerzoon Arno keek meewarig en lichtelijk onthutst toen ik hem ook een trui voorstelde 🙂 )

And now look at the bracelet? 

All the colours match. And I like it, I like it a lot. So I am gonna do it. 
I am not just gonna let the colours sing in my heart, but I will wear them as well. 
So I will make 2 sweaters or cardigans : one for Vic and one for myself. (when I asked our teenager son Arno if he wanted a sweater as well he looked at me in a very compassionately and upset way 🙂 )

Eigenlijk moet ik gewoon naar Flowermouse kijken en naar Vic luisteren : ‘wat je mooi vindt, moet je doen. Al deze kleuren passen bij elkaar, het zijn allemaal mijn lievelingskleuren, dus die wil ik samenhouden, dan wordt het een blije trui, want ik ben dan blij, met al mijn lievelingskleuren, en de wereld wordt dan ook blij, want van kleur wordt iedereen gelukkig’….

So actually I just have to look at Flowermouse and listen to what Vic says : ‘you should do as you like. All these colours match in a great way, they are all my favourite colours, so I want to keep them together, so this will make a happy sweater, because I will happy when I can wear all my beloved colours, and the world will be happy as well, because colours make the world shine’…

A wonderfull bracelet and playing with colours – supermooie armband en spelen met kleuren

Ik heb een supermooie armband gewonnen bij Flowermouse!!! Zij is een kleuren-artieste : ze breit de mooiste kleurrijke accessoires en kleding en ontwerpt prachtige spullen in polymeer klei.

Dus ik ben dolblij met mijn armband!!!

En die zet me aan tot een kleurrijk leven.
Ik hou van kleur, maar durf soms niet goed allerlei kleuren te combineren.

I won a wonderfull bracelet from Flowermouse!!! She is an artist with colours : she knits the most beautiful colourfull accessories en clothing. And she designs wonderfull items in polymer clay.

So I am super-happy with my new bracelet!

It inspires me to lead a colourfull life.
I love colours, but sometimes I am a bit too shy to wear them, and I am often thinking my colour combinations are no good.

Vaak hou ik het bij ‘logische’ combinaties en een kleurtje of 2-3.

Hoewel ik toch wel echt van fel en veel kleur hou.

Net zoals Vic. (onze 5-jarige zoon) Het kind wil namelijk al een tijdje een trui…. Heel resoluut zei hij : met paars, en oranje (en toen gingen er al belletjes rinkelen in mijn achterhoofd, paars en oranje samen??????), en ook groen, en blauw, and rood, en ….

So very often I only use 2 or 2 colours, in a logical and evident combination.

Although I like much and bright colours.

Just like Vic. (our 5-year old son) The child wants a sweater…. and not just a sweater.
He declared very decisively : I want a sweater… with purple, and orange (and at time bell started ringing in my ears …. purple and orange together?????), and also green, and blue, and red, and ….

En toen keek ik naar mijn armband.

Toeval?

Ik denk het niet.
Ik liet het kind wolletjes samenleggen : haha, kijk maar!

And than I looked at my bracelet. 

A coincidence?

I don’t think so.
I asked Vic to put together some yarns. : look what he came up with!

En kijk eens naar de armband?

En het past ook echt bij elkaar. En ik vind het mooi, heel erg mooi. Dus ik ga het doen. Ik ga niet alleen in stilte in mijn hart blij worden van al die kleuren, ik ga ze ook dragen.
Het worden 2 truien of vesten : eentje voor hem, en eentje voor mij. (want tienerzoon Arno keek meewarig en lichtelijk onthutst toen ik hem ook een trui voorstelde 🙂 )

And now look at the bracelet? 

All the colours match. And I like it, I like it a lot. So I am gonna do it. 
I am not just gonna let the colours sing in my heart, but I will wear them as well. 
So I will make 2 sweaters or cardigans : one for Vic and one for myself. (when I asked our teenager son Arno if he wanted a sweater as well he looked at me in a very compassionately and upset way 🙂 )

Eigenlijk moet ik gewoon naar Flowermouse kijken en naar Vic luisteren : ‘wat je mooi vindt, moet je doen. Al deze kleuren passen bij elkaar, het zijn allemaal mijn lievelingskleuren, dus die wil ik samenhouden, dan wordt het een blije trui, want ik ben dan blij, met al mijn lievelingskleuren, en de wereld wordt dan ook blij, want van kleur wordt iedereen gelukkig’….

So actually I just have to look at Flowermouse and listen to what Vic says : ‘you should do as you like. All these colours match in a great way, they are all my favourite colours, so I want to keep them together, so this will make a happy sweater, because I will happy when I can wear all my beloved colours, and the world will be happy as well, because colours make the world shine’…

3 reacties op “A wonderfull bracelet and playing with colours – supermooie armband en spelen met kleuren

  1. Flowermouse Design zegt:

    Oh, thank you so so much for such nice words!!!! The bracelet really goes with you so well – and that makes me so happy. And what a great story about Vic – he has a color sense beyond!!!! I bet it is nice to have a son that dares you to wear color!!! And why souldn´t you??? Life is too short to wait for the right moment to wear colors. It is always right to wear colors!!!!! So glad you like your new bracelet!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *