Bluebell muts – Bluebell hat

Een nieuwe muts,

een beetje slouchy,

met een heel grote boord

en met een leuk belletjes-bessen-steekje…

Het patroon wordt as we speak getest door mijn trouwe testers. (en zal dus spoedig verkrijgbaar zijn)

En straks staat er een druk weekend voor de boeg : geschenkenbeurs in de Steinerschool van Vic, vanavond en morgen!!! Dus allen daarheen, komen jullie ook? (ik ben er alvast) Er zijn tal van prachtige handgemaakte geschenken te vinden en er zijn heerlijke hapjes en drankjes!

A new hat,

a bit slouchy,

and with a very wide brim

and with a charming and little bells-berry-stitch pattern
The pattern is being tested, as we speak πŸ™‚ (so it will soon be available)

And it is gonna be quite a busy weekend : there is a great fair at Vic’s Waldorf School, tonight and tomorrow. I will be there with lots of hats and scarfs and other warm and flullfy stuff πŸ™‚ So, feel free to come and spend a great time! There will be lots of handmade presents for sale and also some great food and drinks! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ο»Ώ

Looking for the English website? Click here.