He knows what he wants – sweater ….

Nummer 2.

De eerste is goedgekeurd, en wordt graag gedragen. (al hou ik elke keer mijn hart vast, Vic is een periode beland dat hij echt alles vuilmaakt…. Over de gronden kruipen, in de modder rollen, … alles is leuk, en dat zie je aan de kleding…)

Number 2.

The first one is one of his favourite sweaters, and he wears it a lot. (and oh dear, that one is made in pure merino wool, and since recently, Vic has become a real ‘wild boy’ : he climbs, crawls over floors, adores mud and rain and sludge… So you can imagine how his clothes look everyday…)

Dus ik besloot slim te zijn voor trui 2.

Een sterk en toch schoon garen : Phildar Laine Cotton : half wol, half katoen.

De kleuren koos mister zelf. (zei ik het al : ‘hij weet wat hij wil?’ 🙂 )

Ook deze is goedgekeurd, en ik vind de kleuren ook wel leuk bij hem.

(en sstttt… hij is supergoed wasbaar, en dat maakt mij dubbel blij….)

So I decided to be a smart mother 🙂

I picked out a strong yarn : Phildar Laine-Cotton : half wool, half cotton. 

Little mister picked out the colours himself. (did I already mention the fact that ‘he knows what he wants?’ 🙂 )

So this sweater is also approved by him, and me I like how the colours make him shine.

(and sssttt…. this sweater is so easy to wash and dry, it makes me almost twice as happy ….)


Patroon : ‘he knows what he wants-sweater’ : eigen ontwerp in 4 j – 6j en 8j : patroon is volop in testing

Garen : Phildar Laine Cotton

Haaknaald : 3,5 mm

Pattern: ‘he knows what he wants- sweater’ : my own design in 4y – 6y and 8y : pattern is being tested as we speak

Yarn : Phildar Laine Cotton

Crochet hook : 3,5mm

He knows what he wants – sweater ….

Nummer 2.

De eerste is goedgekeurd, en wordt graag gedragen. (al hou ik elke keer mijn hart vast, Vic is een periode beland dat hij echt alles vuilmaakt…. Over de gronden kruipen, in de modder rollen, … alles is leuk, en dat zie je aan de kleding…)

Number 2.

The first one is one of his favourite sweaters, and he wears it a lot. (and oh dear, that one is made in pure merino wool, and since recently, Vic has become a real ‘wild boy’ : he climbs, crawls over floors, adores mud and rain and sludge… So you can imagine how his clothes look everyday…)

Dus ik besloot slim te zijn voor trui 2.

Een sterk en toch schoon garen : Phildar Laine Cotton : half wol, half katoen.

De kleuren koos mister zelf. (zei ik het al : ‘hij weet wat hij wil?’ 🙂 )

Ook deze is goedgekeurd, en ik vind de kleuren ook wel leuk bij hem.

(en sstttt… hij is supergoed wasbaar, en dat maakt mij dubbel blij….)

So I decided to be a smart mother 🙂

I picked out a strong yarn : Phildar Laine-Cotton : half wool, half cotton. 

Little mister picked out the colours himself. (did I already mention the fact that ‘he knows what he wants?’ 🙂 )

So this sweater is also approved by him, and me I like how the colours make him shine.

(and sssttt…. this sweater is so easy to wash and dry, it makes me almost twice as happy ….)


Patroon : ‘he knows what he wants-sweater’ : eigen ontwerp in 4 j – 6j en 8j : patroon is volop in testing

Garen : Phildar Laine Cotton

Haaknaald : 3,5 mm

Pattern: ‘he knows what he wants- sweater’ : my own design in 4y – 6y and 8y : pattern is being tested as we speak

Yarn : Phildar Laine Cotton

Crochet hook : 3,5mm

7 reacties op “He knows what he wants – sweater ….

  1. Klaartje Nel zegt:

    Toen ik de foto’s zag, dacht ik dat het een gebreide trui was, maar ik lees dat je een haaknaald gebruikt hebt. Dat vind ik wel sjiek! Vaak vind ik de gehaakte modellen nogal oubollig, maar dit niet hoor!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *