Show me the way cowl in Inside Crochet Issue 56

Nummer 56 van Inside Crochet is uit : een prachtig nummer boordevol mooie en originele haakpatronen : voor ieder wat wils!!!

En ik ben blij, heel erg blij.

Mijn ‘Show me the way’ col staat erin. En niet alleen erin, maar het ontwerp heeft zelfs de cover gehaald.

Ik stond te dansen en te springen 🙂

Issue 56 from Inside Crochet is out : a wonderfull issue full of beautiful and original crochet designs. I am sure everybody will find enough projects in it they like!

And I am so happy, soooooooo happy.

My design ‘Show me the way’ cowl is in it.

And not just ‘in it’.

It has made the cover.

So I was jumping and dancing when I found out.Het idee achter mijn ontwerp : Het is belangrijk je hart te volgen, en keuzes te maken die je blij maken. Zoek de kracht in jezelf en kies! Het fuchsia in de col staat voor de kracht, de moed om je hart te volgen, te kiezen wat je blij maakt, wat je gelukkig maakt. Als je dat doet, zal je pad zichtbaar worden.

Ik haakte met Malabrigo lace, een heerlijk garen. Ik vond het zo fijn om dit ontwerp te maken.

The idea behind this design : it is important to follow your heart, and to make choices that make you happy. Find the power in yourself and chooseè The fuchsia in the cowl represents the power, the force to follow your heart and to choose what makes your heart sing, what makes you happy. When you do that, your path will be visible.

I crocheted with Malabrigo lace, a wonderfull yarn. I enjoyed it a lot to make this design.

Pattern : Show me the way Cowl in Inside Crochet Issue 56

Pictures : All the credit for this wonderfull pictures goes to Inside Crochet

Yarn : Malabrigo Lace


Dit bericht is gepost in col, cowl. Bookmark de link.

Show me the way cowl in Inside Crochet Issue 56

Nummer 56 van Inside Crochet is uit : een prachtig nummer boordevol mooie en originele haakpatronen : voor ieder wat wils!!!

En ik ben blij, heel erg blij.

Mijn ‘Show me the way’ col staat erin. En niet alleen erin, maar het ontwerp heeft zelfs de cover gehaald.

Ik stond te dansen en te springen 🙂

Issue 56 from Inside Crochet is out : a wonderfull issue full of beautiful and original crochet designs. I am sure everybody will find enough projects in it they like!

And I am so happy, soooooooo happy.

My design ‘Show me the way’ cowl is in it.

And not just ‘in it’.

It has made the cover.

So I was jumping and dancing when I found out.Het idee achter mijn ontwerp : Het is belangrijk je hart te volgen, en keuzes te maken die je blij maken. Zoek de kracht in jezelf en kies! Het fuchsia in de col staat voor de kracht, de moed om je hart te volgen, te kiezen wat je blij maakt, wat je gelukkig maakt. Als je dat doet, zal je pad zichtbaar worden.

Ik haakte met Malabrigo lace, een heerlijk garen. Ik vond het zo fijn om dit ontwerp te maken.

The idea behind this design : it is important to follow your heart, and to make choices that make you happy. Find the power in yourself and chooseè The fuchsia in the cowl represents the power, the force to follow your heart and to choose what makes your heart sing, what makes you happy. When you do that, your path will be visible.

I crocheted with Malabrigo lace, a wonderfull yarn. I enjoyed it a lot to make this design.

Pattern : Show me the way Cowl in Inside Crochet Issue 56

Pictures : All the credit for this wonderfull pictures goes to Inside Crochet

Yarn : Malabrigo Lace


8 reacties op “Show me the way cowl in Inside Crochet Issue 56

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *