Apple cozy-time :) / Appelhoesjes-tijd :) GIVE-AWAY

Tijd voor een appelfeestje….

September is niet voor niks APPELTIJD.

En appels zijn gezond, en ik haakte dus vrolijke appelhoesjes,

om je appel overal mee naartoe te nemen,

zonder blutsen of builen 🙂


Eentje winnen? Ik geef er 2 weg. 
Je kiest zelf de kleur. (oranje, fuchsia, petrol, paars of lila).
Laat gewoon een berichtje onder dit bericht.
Ik trek op woensdag 24 september 2 winnaars!!! Dus 2 winnaars krijgen elk een appelhoesje naar keuze. 


32 reacties op “Apple cozy-time :) / Appelhoesjes-tijd :) GIVE-AWAY

 1. Pippa's Hus zegt:

  Ik wil ook een kansje wagen. En dan wil ik gaan voor de oranje. Voor mijn dochter. Zij is juf en ik denk dat haar kleuters het prachtig vinden als ze met een appel in een jasje op school komt!! XX Esther

 2. wannesraps zegt:

  oh super leuk!!! ik zou er heel graag eentje winnen voor de juf van mijn dochter. Dochterlief moet elke middag een appel eten. Vorige week vergaten we er eentje mee te geven en heeft de juf haar eigen appel aan mijn dochter gegeven. Nu zou ik graag iets kleins aan de juf geven om haar te bedanken en liefst iets met een knipoog naar die appel
  Groetjes
  Maren

 3. JoJo zegt:

  Leuk hoor ik ben al een heel poos van plan er zelf één te maken maar het komt er niet van dus ik maak graag van deze kans gebruik er één te winnen bij jou. En de kleur die ik uit zou kiezen is paars of petrol alle twee kleurtjes waar ik van hou

 4. Barbara zegt:

  O, wat zijn ze superleuk! Wat leuk dat je er een give away van maakt en ik doe heel graag mee! Mijn appeltje zou het liefst een paars jasje willen … maar de andere kleurtjes vind ik ook enig! Lieve groetjes, Barbara

 5. Sofie zegt:

  Leuk, zou ideaal zijn voor mijn man die er elke dag eentje mee neemt naar zijn werk, dan graag de petrol verise, lila zal hij niet zo tof vinden om mee rond te lopen, vrees ik!
  Groetjes Sofie, zal je give away ook nog delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *