Een nieuwe tas : in meisjeskleuren

Ik begin aan een nieuwe tas, voor meisjes.
Dubbele pret dus, want dat betekent : meisjeskleuren kiezen. En dat doe ik niet zo vaak, in een gezin vol mannen, waarin ik het enige meisje ben 🙂
Ik maakte mijn Robin Hood tas met Scheepjeswol Roma Hidde, en omdat het garen zo heerlijk sterk was, en zo fijn haakte, was de keuze snel gemaakt : wederom Roma Hidde, maar nu in rose en blauwe tinten.
Ik ga nu snel haken, en me uitleven met dit meisjes-ontwerp.
Prettig en vrolijk weekend allemaal!

DSC_0588

A new bag : in girly colours

I am beginning a new project : a bag for girls!
So that means double fun for me, because I can choose ‘girly colours’. And that is great, in a house full of men, where I am ‘the only girl’ 🙂
I have made my Robin Hood bag with Scheepjeswol Roma Hidde, and because I just loved that yarn, because of its strength and the vivid colours, I almost instantly decided to use Roma Hidde again, and I picked out some lovely pink and blue shades.
So, I am off starting working on my bag,
I wish you all a wonderfull and creative weekend!

DSC_0588

Dit bericht is gepost in bag, tas. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *