Meisjestas

(for English : go here. )

Stoere lieve meiden houden van een leuke tas!

Ik ben zelf ook een (groot) meisje, dus ik bedacht wat ik zelf vroeger graag zou gehad hebben. Heerlijk was dat, zo helemaal mijn meisjesding doen.

meisjestas

Ik ging dan ook vrolijk los met fuchsia, en lichtrose, en turquoise. Ik koos Scheepjeswol Roma Hidde , fantastisch garen in mooie kleuren, heerlijk sterk en het verwerkt erg prettig. (ik gebruikte volgende kleuren : Fuchsia 21, Rose en Turquoise)

Retro wou ik, een blokvormig stoer retro-model. En een grote sluiting, echt groot, zo’n leuke, die ‘klik’ doet, telkens je hem open en dicht doet. (geef toe : dat geluid is HEERLIJK). En een grote riem, zodat je kan kiezen of je hem heel damesachtig over je schouder draagt, of net heel erg stoer over je ‘gooit’ zodat je fijn verder kan rennen en spelen.

meisjestas

En je wil er tuurlijk ook wel heel wat in kwijt, dus dan hoort er een voering bij. Zodat je lievelingstas extra sterk wordt.

En kersen? ook wel, van die lekkere sappige retro-kersen, voor dat tikje extra.

 

Ik heb besloten dat ik dit weekend weer even dat blije kleine stoere grote meisje ga zijn!

Volgende week deel ik graag dit patroon met jullie.

Ik wens iedereen een blije-meisjes-weekend toe ! (en omdat je deze tas ook in stoere jongenskleuren kan maken, onze jongste zoon bestelde er alvast eentje bij me, wens ik jullie ook allemaal een stoere blije-jongensweekend toe).

meisjestas

meisjestas

Een reactie op “Meisjestas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *