Handwerkmiddag bij Jeanet en wol-verwennerij :)

Vorige week zaterdag was het handwerkmiddag bij Jeanet van het blog Blij-dat-ik-brei, in haar gezellige handwerkwinkel Atelier Jaffari.

Een heerlijke middag was het. Vol gezellige babbels, leuke mensen, veel drukte, lekkere cake, … Kortom, ik heb enorm genoten. Een creatieve boost noem ik dat soort momenten.
Ik ontmoette er Jellina, en we wisselden haakervaringen uit, en er werd een foto van ons gemaakt 🙂

10

De winkel van Jeanet is een wolparadijs, ik koop er sowieso altijd mijn Unicat bollen, dus toen ik een pracht-exemplaar zag staan, moest die gekocht worden.
En een ‘berg’ Rowan moest er ook aan geloven. Ik wil al zolang een keer werken met dit garen, dus ik koos 2 mooie tinten, en ging gelijk maar voor ‘volledige pakken van 10 bollen’, omdat ik een groot vest in gedachten heb.

DSC_0225

Op het einde van de middag kwam het gesprek over die juten tassen, die zo vaak gebruikt worden voor de mooiste ‘pimp’-projecten. Die tassen zijn moeilijk te vinden hier in België. Toen Ans dat hoorde, ging ze achter mijn rug om in het oor van Jeanet fluisteren, die gelijk een tas voor me toverde. Helemaal blij was ik.
Die tas wordt dan ook weldra een leuk volgend haakproject voor me.

DSC_0223

Ik heb dan ook lang nagenoten van deze heerlijke middag.

Prettig weekend allemaal !
Tot volgende keer Jeanet en lieve mensen ?

DSC_0224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *