Scheepjes CAL Meet&Greet bij Wolplein op woe 10 juni

Vorige woensdag, op 10 juni, ging de Scheepjes CAL 2015 : Flight of Fancy ‘echt’ van start. Het eerste patroon werd vrijgegeven, en iedereen ging dolenthousiast aan het haken.

Ik mocht voor een ‘Kick-Off Meet&Greet’ naar Wolplein, in Zaltbommel. Yes.

Ik hou van een goede voorbereiding, dus ruim op tijd stond ik met alle spulletjes klaar. Om 11 u ging ik vrolijk de deur uit, uren tijd voor de rit. Ik had netjes uitgerekend dat ik veels te vroeg ging zijn, en dus nog een wandelingetje ter plekke kon maken, of een koffietje kon gaan drinken.

De ‘vooruitgang’ (lees : de TomTom) besliste anders. Mijn Belgische TomTom was, laten we voorzichtig zeggen, nog niet helemaal gewend aan de gewijzigde autosnelwegen in de buurt van Zaltbommel.
Ik raakte dus hopeloos verloren. Tussen de paniekaanvallen door, kreeg ik hulp van een dame in een bloemenwinkel, en later ook een heer in een garage. (geen enkele moeite was hen te veel).

Ik kwam dus hopeloos te laat aan. Maar Petra en Charlotte en Lotte van Wolplein, en alle aanwezige dames, vonden dat niet eens erg. Zeiden ze, dus dat geloof ik dan ook maar. Snel kennismaken, kopje koffie en een glas water, en we gingen aan de slag.

Keuvelen, tateren, CAL-motiefjes laten zien, en de gratis mini-workshop, waarin we een leuk ontwerpje haakten.

Kortom, een heerlijke middag. Wolplein is een schitterende plek, de grote open ruimtes zijn ideaal voor workshops en ontmoetingen. Volop garentjes in voorraad, en het allerbeste gezelschap.

En eerlijk ? De allerbeste koffie die ik ooit gedronken heb.

Dank voor deze heerlijke middag !

(voor wie nieuwsgierig is : de terugreis verliep wel vlot en voorspoedig : de TomTom weet blijkbaar bij de opdracht ‘favorieten : thuis’ wel gelukkig nog wat te doen….)

scheepjes cal 2015 flight of fancy

Een reactie op “Scheepjes CAL Meet&Greet bij Wolplein op woe 10 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *