Verslag van de gezellige Scheepjes CAL meet bij Selden Sa

Op vrijdag 26 juni was ik uitgenodigd in de winkel Selden Sa in Franeker, Nederland. Voor een Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet. Ik vertrok al tijdig in de ochtend, want ik had een lange rit voor de boeg. (ik kom vanuit Antwerpen). Heerlijke rit, best wel druk soms, maar alles verliep vlekkeloos. Toen ik ‘over het water reed’, werd ik ook wel stil : zooooo mooi, zo eindeloos mooi ! (ik kom dus zeker terug naar deze streek voor een vakantie).

De ontvangst bij Nynke, Anja (haar collega) en de andere mensen in de winkel was heerlijk : ik kreeg een lekkere lunch aangeboden, en ik had de tijd om rustig kennis te maken en rond te neuzen in de supergezellige en ruime winkel.

De dames voor de meet en mini-workshop stroomden binnen, en al snel was er een hele groep. Samen haken, samen kletsen, haakideetjes uitwisselen, kopje thee en koffie, wat lekkers erbij.

Er werd vlijtig gehaakt, heel erg vlijtig zelfs, dat viel me al snel op. Erg leuk ook om te merken dat mensen van elkaar leren, tips uitwisselen, garenkleurtjes kiezen, en het allemaal samen heel erg gezellig hebben. Ik kreeg er zelf energie extra van.

Het was een creatieve en productieve middag. (zo druk en gezellig, dat ik vergat om veel foto’s te maken, gelukkig stuurde Nynke me er een paar door).

We hadden voor Sophie’ Universe, ontworpen door ontwerpster Dedri Uys (van het blog : LookAtWhatIMade) ook een heel erg mooi plekje gevonden, dus deze mooie deken werd door veel mensen bewonderd, en gekoesterd. Dank Dedri !

scheepjes 2015 CAL flight of fancy meet annelies

Na afloop keuvelde ik nog wat na, en besloot richting hotel te rijden. (ik had een hotel aan het water geboekt 🙂 ) Maar toen ik mijn berichten op mijn mobiel beluisterde en hoorde dat de jongste zoon behoorlijk ziek geworden was op school, reed ik toch maar huiswaarts. De zoon is gelukkig alweer ok. En ik ? Ik heb genoten, van mijn drukke dag.

Hoe was jullie weekend ?

scheepjes 2015 CAL flight of fancy meet annelies meet en greet bij Selden sa(3) meet en greet bij Selden sa scheepjes 2015 CAL flight of fancy meet anneliesscheepjes 2015 CAL Flight of Fancy meet annelies

 

Een reactie op “Verslag van de gezellige Scheepjes CAL meet bij Selden Sa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *