Verslagje van de CAL Meet&Greet bij Klazien’s Kreatie

Op zaterdag 20 juni was ik uitgenodigd voor een CAL meet&greet bij Klazien’s Kreatie.

Deze keer was ik ruimschoots op tijd 🙂  (wie mijn vorige verslag niet gelezen heeft : bij de vorige Meet was ik hopeloos verloren gereden en kwam ik dus te laat aan). Maar ik was niet de eerste, er waren al een aantal enthousiaste dames aanwezig.

Heerlijke kennismaking met Klazien, de mooie winkel bekeken, garens gevoeld en bekeken, vooral dan het mooi uitgestelde Scheepjes Catona assortiment.

De winkel stroomde voller, en steeds voller. We begonnen met de mini-workshop, er werden volop vrolijke vogeltjes gehaakt. Dankzij de creativiteit van heel wat dames, ontstonden er heel wat nieuwe prachtige creaties.

 

11036803_1126324647383576scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet

En het was ongelofelijk leuk : er kwamen nog steeds dames bij. Volgens mij waren we op een bepaald moment wel met 30 mensen aanwezig. Overal stoelen, mensen, bekers koffie en thee, en wat lekkers, en overal getater en geklets.

scheepjes CAL 201Scheepjes Cal 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 201Scheepjes Cal 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 201Scheepjes Cal 2015 flight of fancy meet&greet

En Atty van Atty’s Haken kwam ook langs, met haar mooie nieuwe shawl. Die oogstte heel wat bewondering. (het gratis patroon komt heel snel op haar blog beschikbaar).

scheepjes CAL 201Scheepjes Cal 2015 flight of fancy meet&greet

Kortom, een ongelofelijk gezellige meet, en ik hoop dan ook dat iedereen er net zo van genoten heeft als ik.

De sfeer was heerlijk, dat zie je dan ook duidelijk op de vele foto’s !

Dank Klazien en alle dames !

scheepjes CAL 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 201Scheepjes Cal2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 201Scheepjes Cal 2015 flight of fancy meet&greet scheepjes CAL 201Scheepjes Cal 2015 flight of fancy meet&greet

Een reactie op “Verslagje van de CAL Meet&Greet bij Klazien’s Kreatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *