Bloom voor DE mand

Het begin van een nieuw project, een nieuw ontwerp. Een heerlijk moment, vol spanning.

Zoals zo vaak weet ik nog niet precies hoe en wat. Dat komt wel ‘onderweg, tijdens het haakproces’.

Ik begin deze keer met DE mand. DE met hoofdletter, jawel. Deze mand gaat met me mee naar al mijn Scheepjes CAL meet&greets. Heerlijk gevuld met bolletjes garen.

Ze reist mee in de wagen. Het is ook niet zomaar een mand. Het is een kostbare, gekoesterde mand. Ze heeft jarenlang dienst gedaan, bij mijn schoonouders. Tijdens de kersenpluk. In de zomer. Ze is tussen heel veel kersenbomen geweest, heeft eindeloos veel kersen gedragen, is doorgegeven door heel veel mensen. Het is een mand met geschiedenis. Een mand van zomers geluk.

DE mand dus, voor mij. Want ik mocht er een hebben. (nu ja, sssttt… eigenlijk 2 🙂 )

En deze mand krijgt een jasje, een hoes. Vol kleur. Een jasje van Scheepjes Bloom garen.

bloom en de mand annelies baes vicarno scheepjes haken

Ik koos vrolijke kleurtjes, ze liggen allemaal in de mand. Welke ik ga gebruiken ? Dat weet ik nog niet precies. Ook dat komt wel, als ik aan het haken ga.

Zijn jullie ook benieuwd naar wat ik haken ga ? (ik ben namelijk ook altijd zelf erg benieuwd naar wat ik ga uitproberen). Volgende week een update, over hoe het lukt, of het vanzelf gaat, of dat het toch wel nadenken en af en toe zuchten wordt. Tot volgende week !

Bloom garen is te koop bij de winkels die Scheepjes verdelen.

Een echte fruitmand vind je bij de echte fruitboer in Limburg. Maar als je die niet kent, kan je ook een nieuwe fruitmand kopen in de tuinwinkel / plantenzaak. Ik zag ze op veel plaatsen.

Scheepjes-Bloom-kleurkaart-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *