Inspirerende Scheepjes CAL Flight of Fancy meet bij Hobbywol in Veendam

Vorige zaterdag was een fijne dag, een heel erg drukke dag, dankzij de Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet bij Hobbywol in Veendam.

Een erg lange rit erheen (3 u), waar ik in het begin altijd even tegenop zie, ja, dat wel. Tot ik in de wagen zit, en dan heerlijk rustig muziek kan luisteren, naar het landschap kan kijken, en genieten van ‘quality me-time’. (ik heb een nogal druk leven, met een baan en 2 kinderen en een man, dus ik merk dat ik enorm kan genieten van die lange autoritten op mijn eentje).

Een mooie grote en ruime winkel, een heerlijke ontvangst door Marja en haar team in de winkel. Ik was te vroeg, dus had nog de tijd om even kennis te maken en rond te kijken.
Als snel liep de zaak vol met enthousiaste dames en we gingen haken. Volop haken. En tetteren (= Vlaams voor gezellig praten). Over Cal vogeltjes die gehaakt werden, over linnen cardigans, over de CAL tas, over het nieuwe Scheepjes Style boek, over wat iedereen aan het maken was, …

Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet Hobbywol Annelies Baes Vicarno

Kortom, reuze gezellig, en erg inspirerend.

1 dame had ook haar geleidehond bij. Ik schrok wel effe, eerlijk gezegd, bij ons in België hier ken ik geleidehonden als lichte labradors , maar deze dame had een groot zwart exemplaar bij van een ander ras, nogal imposant. (en sstttt… ik ben eigenlijk best een beetje bang van grote honden). Maar ook dit ging supergoed, en al snel merkte ik niet eens meer dat deze reus rustig ergens lag te slapen. (op het einde apporteerde hij zelfs op de grond gevallen bollen wol met een enorme tederheid).

Zo leer ik op elke meet wel weer een nieuwe levensles… Ik ontmoet niet enkel enthousiaste handwerkerkende dames (en heren), en sympathieke winkeliers, nee, ik leer zelf ook enorm veel van deze ervaringen. Erg kostbaar dus.

Dank dames (en echtgenoot van Marja) voor de heerlijke dag !

Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet Hobbywol Annelies Baes Vicarno Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet Hobbywol Annelies Baes Vicarno Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet Hobbywol Annelies Baes Vicarno Scheepjes CAL 2015 Flight of Fancy meet Hobbywol Annelies Baes Vicarno

2 reacties op “Inspirerende Scheepjes CAL Flight of Fancy meet bij Hobbywol in Veendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *