Scheepjes CAL dubbele meet : bij Ceka Stoffen

Zaterdag was een drukke dag : ik was geboekt voor een dubbele Scheepjes CAL Flight of Fancy Meet&Greet bij Ceka Stoffen : in de ochtend werd ik in Ermelo verwacht, en na de middag in Veenendaal.

Vroeg op pad, lekkere rit (maar wat deed mijn auto soms raar….), en fijn op tijd.

Een gezellige inspirerende meet was het in Ermelo ! Vrolijke dames, we haakten, keuvelden over garens en handwerken, en we hadden dus een reuze ochtend. Chris, de dynamische shop-eigenaar, bleek ook wel erg goed te passen bij onze It’s a Sunny Day Shawl, die zowel een dame op de meet, als ik zelf bij ons hadden.

Scheepjes CAL 2015 Fligt of Fancy annelies baes Scheepjes CAL 2015 Fligt of Fancy annelies baes Scheepjes CAL 2015 Fligt of Fancy annelies baes

Tijdens de rit naar Veenendaal ging mijn auto helemaal gek doen, en bij aankomst, hmmm… liep het mis. Een loeihete motor, raar gebrom, en een stank die niet veel goeds beloofde.

Terwijl ik aan mijn tweede workshop begin, regelde mijn man achter de schermen verzekering en technische bijstand.Ook deze tweede meet was super ! Enthousiaste mensen, de foto’s spreken boekdelen. Karin, de echtgenote van Chris, en de dames in de winkel, allemaal even vrolijk en blij dat ik er was. Robin, de 10-jarige kleindochter leerde zelfs haken op deze middag. Super om te zien.

De foto’s spreken boekdelen.

En ik ? Ik vond een prettig onthaal na de workshops bij Chris en Karin thuis, terwijl we een oplossing bedachten voor mijn auto. Met wat horten en stoten en veel tussenstops en liters extra water (meegekregen van Chris en Karin ๐Ÿ™‚ ) raakte ik uiteindelijk uren later thuis !

Fijne en inspirerende werkweek voor iedereen !

Dank Karin, Chris en dames van de winkels voor een heerlijke dag.

Scheepjes CAL 2015 Fligt of Fancy annelies baes Scheepjes CAL 2015 Fligt of Fancy annelies baes

9 reacties op “Scheepjes CAL dubbele meet : bij Ceka Stoffen

 1. Henrieke zegt:

  Hoi Annelies,

  Ik heb zaterdagmiddag genoten van de meet n greet bij Ceka in Veenendaal. Het is zรณ leuk om met andere haakliefhebbers te freubelen en intussen gezellig te kletsen over je gezamenlijke hobby.
  Heel erg bedankt, enne….. van mij mag je nog een keer komen.

  Groetjes,
  Henrieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *