WIP : Fairy Winterbloemen shawl

Vorige week vertelde ik over hoe blij ik was met mijn Scheepjes Silvi garen, en probeerde ik ook wat technische kennis mee te geven over de looplengte van een bol garen. Het deed me plezier te merken dat jullie blij waren met mijn informatieve post. Er komen er dus meer in de toekomst. Dank voor de enthousiaste reacties !

Ondertussen ben ik lekker aan de haak gegaan met mijn bolletjes Silvi. (de slimmeriken hadden dit uiteraard vorige week al begrepen, toen ik niet alle 5 de bollen kon fotograferen 🙂 . Dat kwam omdat ik me niet had kunnen bedwingen, ik ben niet bepaald ‘miss geduld’ 🙂

Wat ik maak met die heerlijke feeërieke garen ? Een shawl. Een mooie, beetje lieve, en toch ook stoere ‘Fairy Winterbloemen Shawl’.

Ik ben volop aan het haken, en aan het genieten. Kijk maar naar de sneak peek foto’s.

scheepjes silvi fairy annelies vicarno

Benieuwd ? Reuze nieuwsgierig naar het vervolg, naar hoe de shawl er in zijn geheel gaat uitzien ? Volgende week toon ik het afgewerkte ontwerp, maar …. als extra toemaatje kom ik binnen een paar dagen met nog meer leuke foto’s.

Als je graag de Vicarno Crochet designs nieuwtjes via facebook volgt, like dan mijn ontwerperspagina : Facebook

En je vindt me ook op instagram : annelies_baes

scheepjes silvi fairy annelies vicarno

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *