Yarn : een nieuw magazine vol inspiratie en patronen en een give-away

Spannend en ongelofelijk leuk nieuws !! Scheepjes heeft zopas een nieuw bookazine gelanceerd, en het heet ‘YARN’.

Een prachtige vernieuwende publicatie, vol inspiratie, en patronen om te haken, breien, … en zoveel meer : zoals macramé.

Dit magazine wordt op hoogwaardig papier geprint, en heeft veel leuke extra’s, dus extra veel lees-en maakplezier gegarandeerd : extra blanco pagina’s om nota’s te maken, het tijdschrift blijft open liggen zodat je kan lezen en handwerken tegelijk (geen last dus meer van dichtvallende pagina’s), een multifunctionale uitvouwbare flap, ….

Ik ben vooral fan van het handige formaat, het past fijn in je handtas of projecttas, je neemt het dus zo overal mee naartoe.

De foto’s zijn geweldig, heerlijk om naar te kijken !

En wisten jullie dat er wel 15 !!! ontwerpen in deze editie gebundeld zijn ?

(en een klein geheimpje, er staan ook 3 ontwerpen van mezelf in : een leuke zomerse  ‘Seaweed Shawl’, een mooie ‘strandtuniek’ en een heel erg trendy ‘Open Rug Trui’.

Ik zeg dan ook volop : ‘ren naar de winkel en haal jezelf een exemplaar!’

Yarn is verkrijgbaar bij de winkels die ook Scheepjse garen verkopen, de lijst met winkel kan je hier vinden :   Scheepjes shops)

Woon je in het buitenland ? Dan kan je het magazine hier aankopen : bij Woolwarehouse, zij versturen wereldwijd.   : Yarn Magazine

En… Ik mag 2 exemplaren weggeven. Wil jij zo’n heerlijk mooi Yarn magazine winnen ? Laat dan hieronder een berichtje.

En op maandag 9 mei trek ik 2 gelukkige winnaars ! Die krijgen dan een Nederlandstalig exemplaar van dit Scheepjes magazine thuisgestuurd ! Veel succes iedereen 🙂

 

(Kleine lettertjes : ik verstuur binnen België en Nederland. Je laat hieronder een berichtje na. 1 enkel berichtje graag ! Dank)

yarn annelies baes vicarno scheepjes publication yarn annelies baes vicarno scheepjes publication

yarn annelies baes vicarno scheepjes publication

10 mei : de gelukkige winnaar zijn : Hanne en Katleen ! Dames, jullie exemplaar komt eraan ! (dus mail me even op info@vicarno.com )

Dank iedereen om deel te nemen !!!!!

Schermafbeelding 2016-05-10 om 15.59.43 Schermafbeelding 2016-05-10 om 16.01.44

73 reacties op “Yarn : een nieuw magazine vol inspiratie en patronen en een give-away

 1. annie zegt:

  Ook maar eens mijn kans wagen… wie niet waagt niet….. Ziet er alvast prachtig uit… en niet gewonnen, dan kopen we het hé!

 2. stephany zegt:

  Ik wil super graag een kansje maken op 1 van de exemlaren!! Ik haak en mijn moeder breit, dus kunnen we samen veel plezier beleven aan 1 🙂 Er zie hier in de voorbeelden al zo veel leuke dingen staan, super!!

 3. Miranda zegt:

  Wow, dat ziet er super uit! En wat zou het leuk zijn als m’n dochter, na haar havo-examen, welverdiend heerlijk naar het strand kan gaan in zo’n gaaf strandtuniek!

 4. Hanne zegt:

  Wowww graag zou ik mee willen dingen ..het zou voor mij mijn eerste project uit een boekje haken worden ..dus heel graag

 5. Rosemarie zegt:

  Waaauuuuw! Dat ziet er gezellig uit! Dat is het mooie van een goed haakmagazine: je bladert eerst zéker 20 keer erdoor heen, bestudeerd alle patronen, bedenkt met welke je wil beginnen, kunt niet kiezen want ze zijn allemaal zooo mooi, maakt uiteindelijk een keuze en verzameld het benodigde materiaal en je begint! Je hebt zoooo lang plezier van dat ene prachtige blad! Heerlijk!!!

 6. jenneke van maurik zegt:

  Wat bijzonder om er van de 15 items met 3 zelf in te staan, van harte daarmee, Ik las je actie op de FB site en ben hierheen gesnelt, want ik doe dolgraag mee :-). vr gr Jenneke van Maurik

 7. Henriette zegt:

  Volgens mij staan er hele mooi kledingstukken in om te maken . Dit zou voor mij de eerste keer zijn om dit te kunnen gaan doen ,dus een uitdaging na de kussens dekens knuffels omslagdoeken en andere prullaria . Met andere woorden ja ik zou het heel erg leuk vinden om een exemplaar te winnen !

 8. Joke Berghman zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze superleuke giveaway!!
  Leuk dat je die tip geeft hoe je naar België kan laten versturen. Ik heb het er eergisteren nog over gehad: in Nederland kan je zo’n leuke haak-magazines kopen. Waarom is het zo moeilijk om in België zo’n leuke magazines te vinden? Áls je al iets vindt, is het bijna allemaal om te naaien en heel af en toe breien. Maar haken, dat heb ikzelf bijna nooit gezien
  Dus als ik zo’n Yarn zou winnen, weet ik al meteen wat ik zou doen: die open-rug-trui maken!! Ik werd onmiddellijk verliefd toen ik deze trui zag …

 9. Ingrid zegt:

  Geweldig! Mooie patronen Annelies! Wat een mooi blad.”Ik ben gek op de zee”. Als ik het bookazine niet win .. ga ik het blad zeker kopen of wacht…voor Moederdag vragen;-) Nu waag ik een kansje…

 10. Marjoke zegt:

  Zou toch geweldig zijn! Er staan veel patronen op internet, maar ik geef de voorkeur aan een mooi blad zoals deze waar je zo heerlijk mee op de bank kan kruipen

 11. Marjolein zegt:

  Oh ik vind die open rug trui echt geweldig! Kun je mn tattoo mooi zien ;-D…als ik deze niet win, zal ik het zeker kopen!

 12. emily shoham zegt:

  Oh dat ziet er zeker leuk uit!!!Ik woon niet in Ned of Belgie maar wil graag de porto betalen voor het versturen. Zou hier heel blij mee zijn.

 13. Danielle de Zwart zegt:

  Oh jaaaaa heel graag! Ik moet aan mijn voet geopereerd worden en zal dan 6-8 weken niet mogen lopen ( een on.mo.ge.lij.ke opgaaf voor een stuiterbal als ik). Dus zoek ik fijne projecten om in deze periode te kunnen maken. zodat ik niet alleen lekker bezig kan zijn, maar een bezige ik is minder sjaggerijnig, wat vooral fijn voor mijn partner en zoontjes is.

  ( kan ik daarna mooi flaneren met mijn gerepareerde voet in een openrugtrui……..)

 14. Margré ter Haar zegt:

  Ik zou ontzettend graag zón exemplaar willen winnen. Net zo graag als al die anderen die het graag wíllen. Groetjes Margré

 15. Linda Kuppers zegt:

  Wat een prachtig boek 😍 Dit zou perfect zijn om inspiratie op te doen voor mijn voorraad garen. Ik waag graag een kansje 🍀😊

 16. Marijke zegt:

  Geweldig en dat er ook patronen van jou in staan. Ik zou erg blij worden met een exemplaar er van. Heerlijke patronen om te maken in de vakantie.

 17. marian zegt:

  Wat een mooi bookazine,staan prachtige patronen in en heel veel inspiratie.
  Heel veel succes met de verkoop en ik hoop dat ik de gelukkige mag zijn die hem wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *