Lente-shawls en een verjaardags give-away

Voor de nieuwe lente-editie van Trui Magazine maakte ik 2 frisse lente-ontwerpen : een grote ruime omslagdoek met een lace boordje, en een handig kleiner sjaaltje.

Ik haakte met Fonty Bamboe garen, dat is zo’n heerlijk superzacht garen, het lijkt wel zijde ! Het is verkrijgbaar in heel wat mooie kleuren, die ook onderling prachtig te combineren zijn. Dit garen is niet alleen zijdezacht, het is ook nog eens eco – dus helemaal verantwoord !

Voor de kleine shawl heb je slechts 4 bolletjes nodig, ik maakte mijn sjaal met kleur 459, ivoor. Zo’n luchtig sjaaltje past echt overal bij, het is dus een ideaal accessoire om je lente-en zomer-outfits op te frissen.

De grotere shawl is een heerlijke omslagdoek geworden, ideaal voor op je mooie jurk, of bij een avondwandeling op het strand. De verschillende aqua tinten maakten me erg blij, ik hou wel van dat kleurverloop-effect. Met 9 bolletjes kan je deze grote shawl maken. Ik haakte met kleuren 461 mintgroen, 473 jadegroen en 472 zeegroen.

fonty bamboe wol zo eerlijk annelies baes vicarno shawl fonty bambou 2017

Het Fonty Bamboe-assortiment is te koop bij : Wol Zo Eerlijk

Het patroon vind je in de lente-editie van Trui Magazine ! (te koop bij tal van hobbyzaken).

Vanaf volgende maand zal het patroon ook apart verkrijgbaar zijn. (helemaal uitgeschreven, met haakschema’s en foto’s)

annelies baes vicarno shawl fonty bambou 2017annelies baes vicarno shawl fonty bambou 2017annelies baes vicarno shawl fonty bambou 2017

Het leuke nieuws is dat ik voor mijn verjaardag (jawel, vandaag is mijn verjaardag) een GROTE SHAWL-KIT weg mag geven.

Een prachtig pakket van 9 bolletjes Fonty Bamboe en het patroon, zodat je zelf deze shawl kan haken.

Hoe doe je mee ? Erg makkelijk : laat hieronder op het blog een berichtje na (zorg er ook voor dat ik je kan terugvinden, dus vergeet niet je mailadres of facebook of instagram naam te vermelden) EN like mijn facebook-pagina : Β Vicarno Crochet Designs Β  EN/OF mijn instagram account : annelies_baes Β .

Ik maak de winnaar bekend op woensdag 15 maart in de ochtend. Succes allemaal !!!!

De afspraken :

 • de give-away loopt van 7 maart tot en met 14 maart 20 u.
 • ik verstuur gratis binnen B en NL. Woon je verder weg, dan kan je ook deelnemen, maar als je wint, betaal je zelf de verzendkosten.
 • je neemt maar 1 x deel. (meerdere berichten van dezelfde persoon worden gewoon allemaal verwijderd).
 • give-away mogelijk gemaakt door Fonty en BN Agenturen

edit : de winnaar van de give-away is : Judith !

Dank aan iedereen om mee te doen πŸ™‚

fullsizeoutput_2757

annelies baes vicarno shawl fonty bambou 2017

139 reacties op “Lente-shawls en een verjaardags give-away

 1. Rietje zegt:

  Ha Annelies,
  Als trouwe volgster (zonder blog;-) ) wil ik je allereerst van harte feliciteren! Ik hoop dat je een fijne dag heb gehad. En graag ding ik mee naar je give away. Superleuk!
  Veel succes met jhet maken van al je mooie dingen. Je bent voor mij een bron van inspiratie!
  Hartelijke groet, Rietje

 2. Esther zegt:

  Gefeliciteerd! En wat leuk! Een kado weggeven op je verjaardag in plaats van krijgen.
  Ik zou graag dit pakket willen haken, ik ben gek op bamboe!

 3. Katrien R. zegt:

  Hip hip hip hoera, gelukkige verjaardag! Hopelijk kreeg je veel liefde en leuke cadeautjes! Ik waag graag een kansje op jouw mooie give away πŸ™‚

 4. Pien van Roy zegt:

  Annelies, een dag te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd! Je hebt dezelfde verjaardag als mijn oma!
  Wat een mooie patronen heb je weer ontworpen!
  Was aan het rondsnuffelen in je webshop voor de lavender cake shawl. Die zal ik maar snel bestellen, zodat ik voor 15 maart klaar ben. Het zou toch zo mooi zijn als ik dat prachtige gatenpakket met je nieuwste patroon mag winnen…
  Groetjes, Pien van Roy

 5. Jan Nauwelaerts zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd en een hele fijne dag .Doe graag mee, je kan mij op facebook vinden via mijn naam het zijn weer hele mooie kleuren zou ze echter gebruiken om mutsen te breien voor kankerpatiΓ«nten.

 6. Roelie Tibbe zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd en een hele fijne dag Doe graag mee je kan mij op facebook vinden via mijn naam het zijn weer hele mooie kleuren

 7. Wendy Rademaker zegt:

  Van harte gefeliciteerd en wat een ontzettend mooie sjaal heb je gehaakt. Ik doe graag mee want vind het garen gewoon zo mooi dat ik die graag wil uitproberen. Mijn Facebooknaamis Wendy Rademaker. Fijne dag nog gewenst en liefs van mij, Wendy

 8. Nicky zegt:

  Een hele gelukkige verjaardag gewenst en wat leuk dat je er een give-away aan koppelt! Vooral omdat het er eentje is waar je mee mee kan doen uit dit kleine Belgenlandje πŸ˜‰
  Geniet nog van je dag!

 9. Caroline de Jong zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele gezellige dag.
  Wat fijn voor ons dat je dat met ons wilt delen door een cadeau voor 1 van ons al vind ik het ook altijd heerlijk om dingen te geven, het maakt me blij.
  Maar ik wil heel graag meedoen alleen al om met die prachtige bollen aan de gang te gaan πŸ˜‰.

 10. Marietje Dragstra zegt:

  Annelies van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  Wat lief dat je dit weggeeft
  Graag doe ik mee met de loting
  Bedankt Marietje

 11. Marjoke zegt:

  Wat een geweldige actie en een geweldige sjaal! Van harte proficiat met je verjaardag, ik wens je al het goede en veel creativiteit.

 12. Anna van Es zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ook ik zou graag het pakket winnen, het zijn namelijk mijn lievelingskleuren!

 13. Joke Hasselman zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dank je wel dat ik mee mag doen met deze leuke give-away. Prachtige sjaal weer! Ben er weg van!,
  Met vriendelijke groet

 14. Judith zegt:

  Hoi Annelies! An harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een leuke giveaway.. Ik waag graag een kans! Vandaar dus ook die mooie bos bloemen :-)… Fijne dag nog, Judith

 15. Annemarie zegt:

  Allereerst van harte gefeliciteerd! En ook ik word binnenkort een jaartje ouder. Hoe leuk zou het zijn om dit mooie pakket te mogen winnen.

 16. Franca van de Kar zegt:

  Proficiat annelies, wat een prachtige shawl! Ik ben groot fan van je ontwerpen. Ik wens je heel veel geluk, liefde en gezondheid en heel veel creatieve inspiratie.

 17. Sandra zegt:

  Hoi Annelies,van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En wat een mooie en leuke actie.Ik loot graag mee voor de voorjaarsjaal zie mij zelf al lopen aan het strand van Vlieland in de vakantie! Groetjes van Sandra (ben op Facebook te vinden onder Sandra Vros)

 18. Sandra zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag . Wat een leuke actie is dit en een geweldige mooi omslag doek ik zie me zelf al lopend op het strand van Vlieland in de zomer vakantie! Groetjes Sandra

 19. Vera Volckaert zegt:

  Hallo jarige dame.
  Geen taart, gebakjes, cake of koekjes om je gasten mee te verwennen maar een pakket zijdezacht garen in oogstrelende kleuren om te verwerken tot een uniek accessoire ontworpen door jou en dat je kleding ‘af’ maakt !
  Wat een mooi cadeau geef je ons Annelies. Dank je wel.
  Ik wens jou een mooie en zonnige verjaardag toe !
  Groetjes van Vera

 20. monique zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik word helemaal blij van deze actie.
  SInds kort ben ik haakverslaafd en kijk er nu al naar uit om een van deze mooie sjawls te mogen maken.

 21. Hanneke Bakker-Janssen zegt:

  Gefeliciteerd. Wat leuk dat je een presentje weggeeft. Ik heb nog nooit gewerkt met bamboe garen. Lijkt me een leuke uitdaging en ervaring.

 22. Annelies zegt:

  Hallo Annelies. Een hartelijk proficiat van een andere Annelies. Wat een leuk idee voor een give-away en wat een mooie kleuren!

 23. Hanny Brouwers zegt:

  Gefeliciteerd, Annelies! Ik doe heel graag mee!! Die kleuren!!! Fantastisch, helemaal de mijne!
  Mijn email-adres: hannybrouwers@gmail.com

  Gefeliciteerd, Annelies en nog heel veel gezonde jaren erbij, hoop ik!
  Ik doe heel graag mee aan je actie! Prachtige sjaal en die kleuren!!! Het echte voorjaarsgevoel!!

  Een vriendelijke groet!

 24. Joke zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!Een kit van deze mooie sjaal wil ik wel graag winnen, dus doe graag mee!Ik liker je op Facebook en insta. Je kan mij overal terugvinden onder de naam Lindevrouw

 25. Alexandra Oosterling zegt:

  Gefeliciteerd en nog vele jaren haakplezier! Wat een mooie bauw/groene kleuren, ik ben er dol op en verzamel ze πŸ™‚ In iedere wolwinkel of beurs moet ik wat groen en blauw meenemen, met in mijn achterhoofd het kunstwerk dat ik ervan ga maken πŸ™‚ Graag doe ik mee!

 26. Monique Sietsma-Zandstra zegt:

  Annelies een fijne verjaardag gewenst met een ieder die je lief is,en wat fijn dat je een mooi pakket gaat weggeven . Ik wens de winnaar veel succes met het maken.

 27. Catharina zegt:

  Annelies, Gefeliciteerd met je verjaardag! Veel plezier vandaag en met het weggeven van het mooie pakket πŸ™‚ ik doe graag mee!

  Groet, Catharina

 28. Tine Oetzmann zegt:

  Lieve Annelies,

  Een enorme gelukkige, geweldige, spetterende, fantastische, goede, fijne, vrolijke, formidabele, ongelofelijke, onvergetelijke, hartelijke, schitterende,heerlijke, feestelijke, zalige, creatieve, mooie, kleurrijke, mega-verjaardag gewenst. Hip! Hip!Hoera!!!
  Bedankt voor deze prachtige give-away! Ik hoop stiekem dat ik win aangezien ik zondag zelf jarig ben geweest en zelfs een nieuwe voordeur heb (40)
  Heel veel liefs en geniet van je dag,
  Tine xxx πŸ’—πŸŒΈπŸ’—

 29. Tineke Schepers zegt:

  Van harte gelukgewenst met je verjaardag! Ik vind de sjaal erg mooi en doe dus graag mee aan de verloting. Fijne dag nog!

 30. Marry Smit zegt:

  Proficiat met je verjaardag.
  Ik volg je al een poosje en ook dit werk vind ik weer prachtig, vooral omdat je een natuurlijk materiaal gebruikt❀
  Ik ding graag mee naar de kit voor die prachtige shawl. Fijne verjaardag verder.

 31. Valerie Hack - Van Looveren zegt:

  Gelukkige verjaardag! Geniet van je dag! En wat een leuk kado om weg te geven.
  Ik ben nu nog met m’n eerste haakproject bezig sinds ik opnieuw heb leren haken, een poncho voor dochterlief. (De haaklessen van de lagere school waren niet blijven hangen.) En ik wil dit nu graag doorzetten en ben dus op zoek naar een nieuw project voor als de poncho af is.

 32. Noella Van Looy zegt:

  Gelukkige verjaardag! Ik loot graag mee voor het pakketje garen, ik ben helemaal weg van de kleuren! Daar kan iets moois uit te voorschijn komen!

 33. Ria Grond zegt:

  Proficiat Annelies en maak er een fijne dag van.
  Ik wens je alle ❀, πŸ€ en gezondheid van de wereld toe samen met allen die je lief zijn !

  Groetjes van Ria

 34. Hanneke zegt:

  Hieperdepiep hoeraaaaaaa. Gefeliciteerd met je verjaardag. En wat leuk dat je trakteert op een heerlijk sjaal pakket. Nu maar duimen dat ik win als een soort kadootje voor mijn eigen aankomende verjaardag! Fijne dag. Groetjes Hanneke

 35. Frederika zegt:

  Van harte gefeliciteerd hoop dat je een heerlijke dag hebt. Ik vind het super leuk dat je op je verjaardag kadootjes weggeeft. Hopelijk ontvang je zelf ook een mooi kado. Groet Frederika

 36. LuciΓ«n Koele zegt:

  Hey harige jet, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat leuk om iets weg te geven ipv te krijgen πŸŽ‰πŸŽ‚πŸΉπŸŒΉπŸŒž

 37. Mw. B. Besteman zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Wat aardig om iets weg te geven in plaats van te krijgen op je verjaardag. Ben helemaal weg van deze sjaal, doe graag mee. Facebooknaam Bep Besteman

 38. Benita zegt:

  Als eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je wat weggeeft!
  Ik doe graag een keertje mee. Erg leuke kleurtjes.

 39. Alien Wobben zegt:

  Annelies, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag toegewenst! En dan ook nog een schitterend mooi cadeau weggeven! Top en daarom doe ik graag mee! Groetjes Alien Wobben (alienwobben@gmail.com en onder Alien Wobben ben ik te vinden op FB en Instagram).

 40. Hinke Abma zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk idee om een cadeautje weten geven! En prachtige kleuren ook nog wel! Groetjes uit het hoge Noorden, Hinke Abma

 41. Dini bleijenberg zegt:

  Van harte gefeliciteerd. En wat leuk dat je iets mag weggeven. Zou het heel leuk vinden om zoiets te winnenπŸ˜ŠπŸ˜‰. Groetjes dini

 42. AngΓ©lique zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Als je nu een van deze sjaal omdoet zie je er in ieder geval heel feestelijk uit, ze zijn allebei heel mooi!
  De rand van de grote sjaal vind ik heel knap gevonden, een heel gave combinatie!
  Ik doe graag mee, lijkt me al een feest om de sjaal te haken die ik vervolgens aan mijn moeder zal geven.

 43. Jacqueline en Ruud Zuithoff zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een geweldige aktie, ik doe heel graag mee.
  Groetjes, Jacqueline Zuithoff

 44. Bianca kers-geraats zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag
  Je hebt een prachtige shawl ontworpen die ik graag wil maken en dragen

 45. Thea zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat ontzettend leuk dat je zo’n prachtige kit mag weggeven! Ik maak er graag kans op!
  Groetjes Thea

 46. Linda Van Brussel zegt:

  Gefeliceerd met je verjaardag! Wat een prachtige sjaalπŸ‘. Daarom doe ik graag mee aan je actie. Ben een beginneling maar dit lijkt me heel leuk om te makenπŸ‘Œ

 47. Rudi Christa Smet Debusschere zegt:

  Dag Annelies,
  Gelukkige verjaardag en maak er een fantastische dag van.
  Jij verdient van ieder van ons een stukje taart. Maar nee, jij trakteert ons met een prachtig pakket wolletjes om deze zalige lente sjaal te haken.
  Wat ben jij toch een lieve jarige dame.
  Ik doe heel graag mee
  Groetjes, Christa Debusschere

 48. Cindy zegt:

  Wauw Annelies een hele gelukkige verjaardag!!!!! Jij zou een cadeautje moeten ontvangen en niet wij 😘 Ik doe heel graag mee! Ben al lang lid van je fb pagina en volg je ook op Instagram!!!!
  Cindyke Lenaerts op fb
  cindyke.lenaerts op instagram
  thomas-cindy@hotmail.com

 49. Sung zegt:

  Wat een leuke spontane actie en ziet er super uit de shawl dus waag zeker een kans kwam je bericht op fb voor bij en zal van instagram en je fb lid worden dus hoop een kans want haak graag en wens je ssn super fijne verjaardag en haak dag

 50. Ans Baart zegt:

  Ha, Annelies,
  Dat is nog eens jarig zijn…..meestal krijg je dan cadeautjes, maar jij geeft een prachtig cadeau weg !
  Geniet van je verjaardag !

 51. Annette Simmelink zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je een cadeautje geeft, maar ik hoop dat je zelf ook nog een paar leuke presentjes krijgt vandaag. πŸ™‚
  Ik ben heel benieuwd naar dat bamboegaren, en het patroon ziet er uit alsof het ontzettend leuk is om te maken, dus ik doe graag mee. Natuurlijk volg ik je al jaren op Facebook, je patronen zijn prachtig.

  Fijne dag nog!

  groet,
  Annette

 52. Kelly Alexandre zegt:

  Gelukkige verjaardag Annelies. Graag doe ik mee om dit pakket te winnen. Zou heel leuk zijn. Ik wens iedereen veel geluk. Groetjes Kelly

 53. Marianne Flenz zegt:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Zou ik winnen, dan zet ik mijn plan om de fruity shawl nog een keer te haken even in de wacht.

 54. Emily zegt:

  Hey Annelies,
  Van harte gefeliciteerd!!!!! Hoe jong ben je geworden. Ik ben zelf vandaag 21 geworden!! Ik doe echt super graag mee met je gave give-away. Ik volg je al op facebook: Emily Boutens en instagram: casa_crea_emilia. Wat een super mooie shawl is het. Een hele fijne dag Annelies. Happy Birthday!

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 55. Gina Nijhof zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee voor de sjaal , zou hem voor mijn zusje haken. Zijn helemaal haar kleuren en zelf maken is geen optie. Vanwege haar totale gebrek aan handvaardigheid!!

 56. Annemarie de Boer zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag, Annelies! Maak er een mooi, kleurrijk en creatief nieuw levensjaar van! Natuurlijk doe ik graag mee aan je give-away πŸ™‚ Ik riep niet voor niets heel hard “Do” op je recente post over die prachtige kleuren πŸ™‚ Je kunt me vinden via mijn website http://www.annemariedbr.nl, facebook.com/annemarie.dbr – instagram @annemariedbr of @mariemaakt

 57. Pauline Wolswijk-de Groot zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Nog vele jaren in goede gezondheid gewenst! En wat een leuk idee om op je verjaardag een mooi cadeau weg te geven. Ik doe graag mee πŸ™‚

 58. Jolanda Pijnenburg zegt:

  Van harte gefelicteerd en ik doe heel graag mee voor dit mooie pakket. Een hele fijne verjaardag.Groetjes Jolanda

 59. Birgit zegt:

  Van harte gefeliciteerd, en een hele fijne dag gewenst! Die grote sjaal is echt prachtig, wat een mooie kleurtjes ook.
  Op Instagram ben ik te vinden als: birrie85.

 60. Linda Kuppers zegt:

  Van harte gefeliciteerd πŸŽ‰πŸŽ‰ en wat een prachtige traktatie mag je weggeven 😍 De zeegroene kleurtjes zijn altijd mijn favoriet, dus ik waag graag een kansje, gewoon lekker voor mijzelf 😊 Groetjes, Linda Kuppers (Facebook)

 61. Claudia zegt:

  Allereerst van harte gefeliciteerd Annelies met je verjaardag! Wat een prachtige sjaal, ik doe graag mee met de giveaway. Zou hem graag winnen, zodat ik hem tijdens de rustmomenten kan maken tijdens mijn revalidatietraject. Haken is zo’n fijne afleiding.
  Ik wens je nog een gezellige dag toe!

  • Rudi Christa Smet Debusschere zegt:

   Dag Annelies,
   Gelukkige verjaardag en maak er een fantastische dag van.
   Jij verdient van ieder van ons een stukje taart. Maar nee, jij trakteert ons met een prachtig pakket wolletjes om deze zalige lente sjaal te haken.
   Wat ben jij toch een lieve jarige dame.
   Ik doe heel graag mee. Op fb Rudi Smet Christa Debusschere, e-mail christadb@telenet.be,
   Groetjes, Christa Debusschere

 62. Marian Meeder zegt:

  Hallo Annelies,
  Nog een keer van Harte Gefeliciteerd. Een super dag!!
  Wat een schitterend cadeau geef je weg!Super.
  Groetjes,Marian Meeder.

 63. Anneke Olde Reuver zegt:

  Van harte Gefeliciteerd,nog vele jaren in gezondheid erbij!πŸ’•
  Jammer genoeg is dat bij mij niet aan de orde,daarom geniet ik nog van mijn heerlijke hobby om de dagen en uren door te komen van deze onzekere tijd!
  Liefs en een fijne dag

 64. Marjolein zegt:

  Lieve Annelies,
  Gefeliciteerd met je verjaardag! Nog vele jaartjes en maak er een fantastische dag van. Eigenlijk moet het andersom dat wij jou een kadootje geven… maar ik vind deze actie super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *